Sport

Alexandru Ciorniciuc a murit. Fostul junior dinamovist a pierdut lupta cu cancerul

Publicat: 14 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Ciorniciuc a murit. Fostul junior dinamovist a pierdut lupta cu cancerul
Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul cerebral.

Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc a murit la doar 23 de ani. Fotbalistul se lupta cu cancerul cerebral care într-un final i-a adus sfârșitul. Problemele de sănătate au început pentru acesta în urmă cu doi ani de zile și a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale.

Din nefericire, la doar 23 de ani acesta s-a stins din viață îndoliind lumea fotbalului.

Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc a murit

Probleme lui Alexandru Ciorniciuc au început la jumătatea anului 2019, când s-a simțit pentru prima dată rău și a fost internat în București. Pe atunci nimeni nu îi descoperise boala, motiv pentru care tratamentele primite îl ajutau pentru moment, însă ulterior stările de rău se intensificau.

A ajuns în Turcia unde unde a primit diagnosticul de cancer pe creier. Foștii săi coechipieri de la juniorii lui Dinamo, printre care Ionuț Radu, portarul ajuns acum la Inter, sau Robert Moldoveanu, s-au implicat într-o campanie de strângere de fonduri pentru intervențiile chirurgicale din Turcia și tratamentul fostului atacant.

Din nefericire, după operația pe care a suferit-o pe 10 mai, organismul lui Alexandru a cedat. Anunțul dispariției sale a fost făcut chiar de tatăl său, Sorin: ”Băiatul meu a pierdut lupta cu viața.

Iartă-mă, băiatul meu. Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri, pentru că ai fost un înger pe pământ”, a scris tatăl fotbalistului.

Alexandru Ciorniciuc a fost campion cu juniorii lui Dinamo, grupa 1998, în 2013.

Lumea sportului din România, îndoliată

La începutul lunii mai, Alexandru Teofilovici, fostul mare rugby-ist român, a murit la vârsta de 92 de ani. Acesta a fost unul dintre jucătorii care au luat parte la una dintre marile realizări ale sportului cu mingea ovală din România, după victoria din meciul cu Franța, scor 11-8.

Fostul rugby-ist se afla în Canada încă din anul 1972, acolo unde a decis să o ia de la capăt și să înceapă o cu totul altă meserie. Anunțul trecerii în neființă a lui Alexandru Teofilovici a fost făcut de pagina oficială a Federației Române de Rugby.

O altă dramă a avut loc la finalul lunii martie atunci când Anton Netolitzchi, fostul mare baschetbalist, a decedat la vârsta de 63 de ani.

Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul cerebral.

Adauga un comentariu