Actualitate

Alexandru Ciucu a ajuns la divorț cu Alina Sorescu. Ce se întâmplă cu fetițele cuplului

Publicat: 03 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Ciucu a ajuns la divorț cu Alina Sorescu. Ce se întâmplă cu fetițele cuplului
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu își dispută custodia fetițelor în fața judecătorilor

Alexandru Ciucu a ajuns în cele din urmă la divorț cu Alina Sorescu, cu care are două fetițe. Acum cei doi își dispută custodia acestora, astfel că designerul i-a intentat proces cântăreței pentru stabilirea tuturor detaliilor cu privire la copii. Procesul se va desfășura la Judecătoria Buftea și a fost intentat de către Alexandru Ciucu.

Cunoscutul designer Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost căsătoriți 11 ani și au împreună două fiice. Și totuși, frumoasa poveste de iubire dintre cei doi a ajuns la final, mai ales că în ultima vreme apăruseră mai multe zvonuri cu privire la despărțire. Mai mult, cântăreața ștersese de pe contul de socializare și pozele în care apărea soțul ei. Astfel, dincolo de faptul că au încercat să păstreze aparențele unei familii unite, cei doi vor merge pe drumuri diferite. Singurul lucru care îi mai unește sunt cele două fiice, Carolina și Raisa.

Alexandru Ciucu a ajuns la divorț cu Alina Sorescu

Alexandru Ciucu apare în calitate de reclamant într-un proces împotriva Alinei Sorescu, la Judecătoria Buftea. Așadar, se pare că designerul și mama copiilor lui ajung în fața judecătorilor. Totul se petrece la un an de când în spațiul public au apărut primele zvonuri conform cărora cuplul divorțează.

Acum, Alexandru Ciucu are calitatea de reclamant într-un proces împotriva Alinei Sorescu, la Judecătoria Buftea. Situația delicată dintre designer și artistă are loc la un an de când s-a tot speculat că cei doi divorțează. Acum, întrebările care stau pe buzele tuturor fanilor lor sunt: „Ce se întâmplă între ei? Divorțează sau nu?”.

Iar motivul pentru care Alexandru Ciucu și mama copiilor lui, Alina Sorescu, vor ajunge în fața judecătorilor este faptul că designerul Casei Regale a României a cerut o ordonanță preşedinţială. Această acțiune, depusă la Judecătorie pe data de 12 aprilie 2022, este susținută în fața unui complet care se exprimă pe materia „minori și familie”.

Deși nu sunt informații legate de divorțul celor doi, emiterea unei ordonanțe preşedinţiale e o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț în cazul în care părțile nu se înțeleg asupra acestui aspect.

Designerul și mama copiilor lui se prezintă în fața judecătorilor

Se pare că, prin procesul deschis la Judecătoria Buftea, designerul Alexandru Ciucu își dorește ca Alina Sorescu să respecte anumite lucruri legate de împărțirea custodiei fetițelor lor, dar și a programului de vizitare. Potrivit documentului obținut se sursa menționată mai sus, desginerul e reclamantul, iar cântăreața e pârât, așa cum se poate vedea în imaginea din galeria foto.

Cu toate acestea, atunci când a fost contactat de jurnaliștii fanatik.ro, Alexandru Ciucu nu a dorit să facă niciun comentariu în privința acestui subiect. Singura declarație a desginerului a fost:

„Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum.”

În mai 2021, în spațiul public au apărut zvonuri cum că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar divorța. La acea vreme, desginerul spunea că nu se pune problema de așa ceva. Și totuși, în urmă cu un an, el a fost surprins străzile din București în compania unei femei, alta decât mama copiilor lui. La acea vreme au apărut speculații precum că designerul ar înșela-o pe Alina Sorescu.

Când au început să apară zvonurile despre divorț

Tot acum un an, Alina Sorescu a fost prezentă în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV. Prezentatorul show-ului, Cristi Brancu, a întrebat-o atunci pe artistă despre speculațiile apărute în presă, în care Alexandru Ciucu, soțul ei, apare ca protagonist. Atunci, artista a fost foarte discretă în declarații.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu.

Și totuși, Alexandru Ciucu a ajuns la divorț de Alina Sorescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună două fete, Carolina și Raisa.

Adauga un comentariu