Mozaic muzical

Alexandru Ciucu, surprins fără verighetă. A divorțat de Alina Sorescu? – VIDEO

Publicat: 21 feb. 2022
Alexandru Ciucu si Alina Sorescu colaj foto
Alexandru Ciucu a fost surprins fara verigheta

Zvonurile cu privire la divorţul dintre Alexandru Ciuci şi Alina Sorescu se adâncesc mult mai tare după ce bărbatul a fost surprins fără verighetă. Speculaţiile încep să fie din ce în ce mai alimentate de celebrul designer prin gesturile pe care acesta le face.

Cei doi formează un cuplu de 11 ani, iar din mariajul lor s-au născut doi copii.

Alexandru Ciucu a divorţat de Alina Sorescu?

După ce celebrul creator de modă a fost surprins plimbându-se alături de o altă femeie prin Bucureşti, au apărut mai multe zvonuri cu privire la un posibil divorţ. Cântăreaţa a şters toate imaginile în care apărea alături de soţul ei de pe reţelele de socializare, iar presa a susţinut că cei doi ar fi divorţat în secret.

Cu toate acestea, gestul făcut recent de Alexandru Ciucu a amplificat şi mai mult această speculaţie. Designerul a fost surprins de paparazzi în timp ce părăsea un magazin care comercializează materiale de construcții. Ei bine, în imagini se poate observa cum designer-ul nu poartă verigheta.

Indiferent de acest lucru, o dovadă clară a rupturii dintre cei doi nu există. Nu este pentru prima dată când creatorul de modă a fost văzut fără verighetă, iar după cum susţinea chiar el are obiceiul de a scoate obiectul de pe deget și de a se juca cu el, astfel lăsându-l în diverse locuri.

Designer-ul a negat mereu zvonurile cu privire la ruptura dintre el şi Alina Sorescu

Recent, Alexandru Ciucu a spus că el și soția lui nu au de gând să divorțeze.

‘Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime, a spus, pentru fanatik.ro, Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu a fost surprins, de curând, în compania altor femei, la mare, însă Alina Sorescu a fost categorică cu privire la familia ei.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine, a spus Alina Sorescu, la Prima TV.

Alexandru Ciucu, singur de ziua sa de naștere

În ziua în care a împlinit 46 de ani, Alexandru Ciucu nu a primit niciun mesaj public din partea artistei, care nu a publicat nici măcar o imagine cu Ciucu.

Și de cealaltă parte lucrurile au stat la fel. Alexandru Ciucu a fost sărbătorit prin urări speciale de prieteni, fani și apropiați, în cinstea cărora a ținut să publice o fotografie, însoțită de un mesaj, pe rețelele de socializare.

”Dragilor, mulțumesc din suflet pentru urările de ziua mea. Închin un pahar în cinstea voastră!”, a scris Alexandru Ciucu, pe Instagram, după multitudinea de mesaje pe care le-a primit din partea fanilor.
Adauga un comentariu