Cancan

Alina Sorescu are succes pe Instagram. Cum s-a schimbat viața artistei după divorțul de Alexandru Ciucu

Publicat: 03 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cu o carieră impresionantă în muzică și televiziune, Alina Sorescu are succes pe Instagram. Este mereu elegantă și discretă, spre încântarea admiratorilor ei care vor să afle cum s-a schimbat viața artistei după divorțul de Alexandru Ciucu. 

Alina Sorescu, o femeie de succes și pe Instagram 

Frumoasa Alina Sorescu a demonstrat de-a lungul timpului că este extrem de talentată și muncitoare. La vârsta de 35 de ani, cântăreața se bucură de un real succes pe plan profesional, ocupându-se de nenumărate proiecte televizate, dar și de un atelier de muzică dedicat copiilor.

Fosta soție a lui Alexandru Ciucu a avut însă și momente dificile pe plan personal, care i-au provocat suferințe. După o căsătorie frumoasă alături de creatorul de modă al Casei Regale, Alina Sorescu a divorțat. Se pare că motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea bărbatului, de neiertat pentru frumoasa lui soție. Aceștia au împreună două fetițe, iar în prezent au o relație apropiată și se ocupă de educația copiilor.

Dincolo de profesionalismul Alinei Sorescu, vedeta se bucură de succes și în mediul online. Aceasta se afișează pe Instagram cu aceeași eleganță caracteristică și atrage privirile tuturor prin frumusețe și delicatețe. 

În postările de pe Instagram, Alina Sorescu îi anunță pe urmăritori că va începe un nou sezon de cursuri pentru copii în cadrul atelierului ”Picii lu’ Soreasca”, proiect de care este extrem de mândră.

Schimbările din viața artistei după divorțul de Alexandru Ciucu

În ultima vreme, Alina Sorescu s-a confruntat cu mai multe probleme pe plan personal. În presă izbucnise un scandal după ce Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei femei, Georgiana Stavrositu. Chiar dacă la început cuplul a negat zvonurile apărute, se pare că divorțul dintre celebra prezentatoare și creatorul de modă a fost iminent. 

Extrem de discretă în ceea ce privește viața privată, Alina Sorescu nu a dorit la acea vreme să vorbească despre zvonurile apărute, dorind să își țină problemele personale departe de ochii curioșilor:

„Trăiesc în lumea mondenului de mic copil, de la patru sau cinci ani, şi am învăţat de mult timp că celebritatea nu e deloc uşor de dus pe umeri. (…)

Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine. Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioadă. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am văzut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca’, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a declarat aceasta.

După divorț, viața cântăreței s-a schimbat. În prezent, se ocupă de creșterea celor două fetițe pe care le iubește enorm și este implicată în numeroase proiecte care îi aduc venituri considerabile. 

Alina Sorescu a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și de succes. Aparițiile ei pe Instagram și la evenimentele din lumea mondenă nu fac decât să stârnească interesul și admirația publicului. 

Adauga un comentariu