Local

Alexia, tânăra ale cărei brațe au fost replantate în urma accidentului din Pașcani, s-a dus la şcoală

Publicat: 02 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexia tânăra ale cărei brațe au fost replantate în urma accidentului din Pașcani s-a dus la şcoală
Alexia s-a întors la școală

Alexia Tudose, tânăra ale cărei braţe au fost replantate de echipa medicală de la Spitalul Clinic de Copii „Sf. Maria” din Iaşi în urma accidentului rutier din Paşcani, judeţul Iaşi, s-a întors la şcoală. Adolescenta a venit să-şi viziteze colegii şi profesorii de la Colegiul Naţional „A.T. Laurian”. A fost primită cu multă dragoste, zâmbete şi lacrimi în ochi.

„Dovada că minunile există. E dimineaţă. E ca răcoare. Dar e o nouă zi. E AZI. Alături de cei mai faini puştani din Laurian, îmbrăţişând-o pe Alexia. Bine ai revenit în banca ta, fată dragă”, este mesajul publicat pe reţelele de socializare alături de o fotografie a Alexiei alături de colegii săi, potrivit botosaninews.ro.

Vă aducem aminte că în luna decembrie a anului 2022 s-a produs un accident rutier înfiorător în judeţul Iaşi. Autocarul în care se aflau membrii ansamblului folcloric ”Flori de măr” din Curteşti se îndrepta spre Slobozia. Vehiculul a derapat, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat. Zeci de persoane au fost rănite grav, iar Alexia a avut ambele mâini amputate. Echipa medicală din Iaşi a reuşit să-i replanteze braţele la loc, iar în aceste momente tânăra se poate bucura de o nouă şansă la viaţă.

Adauga un comentariu