Prima pagină » Local » Alianța pentru Unirea Românilor a sfințit sediul AUR din Iași. Locația se află pe strada Anastasie Panu – FOTO

Alianța pentru Unirea Românilor a sfințit sediul AUR din Iași. Locația se află pe strada Anastasie Panu – FOTO

19 mai 2024, 15:41,
BZI.ro, în Local

Membrii Alianței pentru Unirea Românilor au sfinţit duminică, 19 mai 2024 noul sediu al organizaţiei politice. Acesta se află pe strada Anastasie Panu.

În cadrul evenimentului au participat: Marius Ostaficiuc, candidat la Consiliul Județean Iași, Tudor Ciuhodaru, candidat la Primăria Iași, alături de Silviu Gurlui, candidat la alegerile europarlamentare, Vasile Pușcașu și zeci de membrii ai organizației politice AUR.

 

Comentarii
  • Cecauta copiii la manifestari/evenimente politice? Aloooo, Protectia Copilului, dormiti?

  • Binee…Dar destrabalarea care polueaza aerul si zgomotul infernal de masini fara esapament si boxe la maxim, activitate care se desfasoara la mai putin de 60 de metri de locuintele omenilor din spatele Kauflandului cine a autorizat-o,,MOTUL, cine tovarase Puscasu Vasile????Iar daca va dati mari aparatori ai Crestinatatii-numai lozinci de prostit poporul-ati intrat la Tei Ierarhi?Ati vazut muzica si basul si muzica care tulbura si cel mai mic credincios care vrea sa spuna o rugaciune in Biserica?Va place panarama de new age expusa in fata manastirii pe care drogatii o promoveaza-spatiul metavers?Sa va fie RUSINE!!

  • Foarte bine că au chemat Preotul de a sfințit sediul. Să le urmeze și ceilalți care ignoră sfințitul.
    Țara asta are peste 87% ortodocși dintre care unii sunt numai cu numele doar de fațadă și care încalcă morala creștină-ortodoxă.

  • Cand acest partid e full cu SATANE RUSESTI!!!!????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *