Cancan

Alina Pușcaș nu a acceptat să pozeze goală, dar atrage privirile tuturor. Cum s-a afișat vedeta la o petrecere organizată de Codin Maticiuc

Publicat: 27 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Pușcaș nu a acceptat să pozeze goală dar atrage privirile tuturor. Cum s-a afișat vedeta la o petrecere organizată de Codin Maticiuc
Deși nu a acceptat să pozeze goală, Alina Pușcaș își surprinde admiratorii cu apariții provocatoare la evenimentele mondene.

Frumoasa actriță și prezentatoare Alina Pușcaș nu a acceptat să pozeze goală, dar atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Vedeta se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ezită să apară în public în ținute incendiare. Mai mult, aceasta pune pe jar inimile bărbaților cu fotografiile provocatoare postate pe rețelele de socializare. Iată cum s-a afișat vedeta la o petrecere organizată de Codin Maticiuc.

Alina Pușcaș nu a pozat goală, dar face furori în ipostaze îndrăznețe

Alina Pușcaș este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în actorie și televiziune, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită. De când a devenit mămică, Alina Pușcaș se bucură din plin de viață alături de soțul ei care o răsfață mereu.

Prezentatoarea emisiunii ,,Te cunosc de undevaarată spectaculos și face furori cu formele sale voluptoase. Vedeta nu ezită să își etaleze fizicul fără cusur ori de câte ori are ocazia, spre încântarea publicului masculin. Aceasta este extrem de activă în mediul online și postează fotografii incendiare.

Actrița a făcut furori și pe vremea când a apărut nud în câteva scene dintr-un film celebru în care a jucat, ,,Narcisa sălbatică.” Puțini sunt cei care știu că înainte de a debuta în lumea artistică, Alina Pușcaș a cochetat cu modellingul, însă a renunțat la această pasiune dintr-un motiv anume.

,,Nu am vrut să merg la Milano, deși aș fi putut, pentru că mi s-a explicat că acolo lucrurile funcționează, mai curând, după legea junglei. Trebuie să alergi la o mie de castinguri pe zi, trebuie să locuiești acolo, propriu-zis, ceea ce presupune o viață foarte costisitoare: îți închiriezi un apartament, nu-ți poți permite să te deplasezi prin oraș numai cu taxiul, pentru că e scump, și-atunci bați toată ziua metroul și străzi necunoscute, fugind de la o poartă la alta. (…)

Trebuie să faci față geloziilor din branșă (sunt nenumărate poveștile cu fete care le-au turnat colegelor, în sticla de șampon, cremă de depilat ca să le cadă părul) și așa mai departe… Eu nu m-am simțit în stare să fac față unui astfel de trai.”, a declarat aceasta.

Printre vedetele care arată spectaculos se află și prezentatoarea Corina Caragea. Deși nu a acceptat să pozeze nud, focoasa brunetă atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Și frumoasa actriță Anca Dumitra pozează sexy și își surprinde admiratorii din mediul online. Spre deosebite de acestea, Gina Pistol a acceptat să apară în celebra revistă Playboy, iar pictorialul provocator de la începutul carierei sale avea să o propulseze în atenția publicului autohton.

Cum s-a afișat frumoasa vedetă la petrecerea organizată de ,,craiul de Dorobanți”

Alina Pușcaș este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Prezentatoarea emisiunii ,,Te cunosc de undeva” face furori cu ținutele incendiare și formele fizice de invidiat. Recent, vedeta a fost prezentă la o petrecere fastuoasă organizată de Codin Maticiuc și a atras privirile tuturor.

Alina Pușcaș s-a afișat la evenimentul monden într-o ținută sexy și i-a impresionat pe invitați cu un număr artistic inedit. Mai mult, vedeta s-a sărutat pasional cu o femeie alături de care a cântat la petrecere. Prezentatoarea a venit împreună cu soțul ei, cei doi distrându-se de minune.

Nu de puține ori Alina Pușcaș s-a afișat în ipostaze tandre alături de partenerul ei de viață, aceștia având o familie frumoasă și o căsnicie de mai mulți ani. Actrița și prezentatoarea tv are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, medicul Mihai Stoenescu.

,,Nu am putut să cred vreodată că ar putea să existe cu adevărat o persoană care să mă completeze atât de mult şi care să mă şi influenţeze atât de mult în a învăţa nişte lucruri şi a mă adapta unor lucruri. Simt că am crescut lângă el foarte mult.”, a mărturisit vedeta tv.

Deși nu a acceptat să pozeze goală, Alina Pușcaș își surprinde admiratorii cu apariții provocatoare la evenimentele mondene. Aceasta are un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când se afișează în public. Vedeta are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Adauga un comentariu