Cancan ultimă oră

Alina Sorescu, plină de datorii! Divorțul a dus-o la sapă de lemn pe artistă

Publicat: 25 iun. 2022
Alina Sorescu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară

Alina Sorescu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă trece printr-o perioadă extrem de dificilă acum, din cauza separării ei de Alexandru Ciucu. Mai mult, se pare că s-ar fi ales cu datorii mari după divort, de care nu mai poate scăpa.

Alina Sorescu, plină de datorii

Alina Sorescu trece printr-o perioadă foarte dificilă. Celebra cântăreață a rămas singură după ce a decis să pună capăt mariajului cu celebrul designer Alexandru Ciucu. Artista Trebuie să descurce de acum fără niciun sprijin și să își crească singură copii, dar se pare că problemele financiare deja au început.

Noi detalii ies la iveală despre Alina Sorescu, în plin proces de divorț. Se pare că ar avea datorii destul de mari la firma sa, Piano Music SRL. Mai exact, suma s-ar ridica la 120.000 de lei, bani care nu ar trebui înapoiați statului, asa cum susține Alina.

Vedeta a explicat că acești bani ar fi datoriile firmei față de ea ca asociat și nu ar fi deloc în prag de faliment. Cântăreața explică faptul că îi merge foarte bine afacerea și nimeni nu ar trebui să se îngrijoreze de situația ei.

”Datoriile sunt, 90 la sută, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat. Eu am făcut niște investiții anul trecut, m-am mutat cu sediul, mi-am plătit chiria în avans, pentru mult timp, plus restul de 10% datoriile curente ale oricărei firme, care se achită în luna următoare.”, spune artista.

Câte joburi ale Alina Sorescu

Divorțul dintre ea și celebrul designer a șocat o țară întreagă. Păreau un cuplu frumos, perfect, dar se pare că situația dintre ei nu mai era așa de mult timp și divorțul a fost singura soluție pentru a rezolva problemele și ca cei doi soți să-și găsească soluția.

Vedetei îi va fi greu singură de acum, mai ales că are în grijă și două fetițe. Recent, Alina a dezvăluit câte joburi are, de fapt, în această perioadă. Astfel, aflăm acum că, pe lângă cariera ei muzicală, ea mai este și vocea unui canal de animații pentru copii și gazda unui podcast de estetică medical. Munca o ajută să uite de probleme și să facă față stresului.
Adauga un comentariu