Cancan ultimă oră

Alina Vidican duce o viață de prințesă în America. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cristi Borcea

Publicat: 12 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Vidican duce o viață de prințesă în America. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cristi Borcea
Alina Vidican ocupă o funcție importantă, de conducere, în cadrul unei companii ce se ocupă cu servicii de închiriere de mașini de lux.

Alina Vidican duce o viață de prințesă în America, mai ales după ce și-a refăcut viața. Multe persoane s-au întrebat cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Cristi Borcea și vă spunem doar atât: blondina câștigă foarte bine și este cum nu se poate mai împlinită și fericită.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Alina Vidican a înflorit după divorțul de Cristi Borcea și este atât fericită lângă noul ei iubit, dar și împlinită din toate punctele de vedere, mai ales din cel financiar.

Fosta doamnă Borcea a intrat în afaceri cu logodnicul ei. Acum, Alina Vidican ocupă o funcție importantă, de conducere, în cadrul unei companii ce se ocupă cu servicii de închiriere de mașini de lux. Mai exact, blondina este vicepreședinte Miami Exotic Auto Racing Corp, în timp ce postul președinte al firmei este ocupat de nimeni altul decât iubitul ei, Claude.

Claude era căsătorit atunci când a cunoscut-o pe Alina Vidican

Alina Vidican și iubitul milionar se pare că ar fi păstrat relația ascunsă cu un motiv anume. În anul 2019, fosta soție a lui Cristi Borcea a fost să-și susțină noul partener, pe care l-a sărutat cu foc pe podium, la un eveniment Ferrari, în Miami. În acea perioadă bărbatul se pare că era însurat încă. Abia în anul 2020 Claude a divorțat de soția cu care avut o căsnicie de șapte ani.

Nu a fost însă singurul eveniment la care cei doi au participat împreună. În același an, Alina și Claude au fost fotografiați tot la un eveniment Ferrari, în Canada, iar românca a fost prezentată drept prietena pilotului de curse.

Alina și Claude s-au logodit la sfârșitul lunii aprilie și se pare că nunta va avea loc rapid, în luna august a acestui an.

Adauga un comentariu