Cultural

Amantlâc în muzica populară! O cunoscută cântăreață se iubește cu tatăl iubitului Marcelei Fota. Bărbatul este în divorţ cu fosta nevastă

Publicat: 12 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amantlâc în muzica populară O cunoscută cântăreață se iubește cu tatăl iubitului Marcelei Fota. Bărbatul este în divorţ cu fosta nevastă
Delia Barbu se iubește cu tatăl iubitului Marcelei Fota

Amantlâc în muzica populară. Delia Barbu (37 de ani), căci despre ea este vorba, pare să-şi fi găsit, în sfârşit, fericirea. Surse din domeniul artistic dau ca sigură relația artistei de la ”Doina Gorjului” cu afaceristul, care deține una din cele mai mari firme în domeniul construcțiilor și cel al materialelor de construcții. În acest fel, Delia Barbu ar putea deveni soacra Marcelei Fota.

Cele două sunt prietene bune, Delia cunoscându-şi iubitul prin intermediul Marcelei. Mai exact, Delia l-a cunoscut pe actualul său iubit la o petrecere la care a însoțit-o pe Marcela Fota, scrie gorjonline.ro

O cunoscută cântăreață se iubește cu tatăl iubitului Marcelei Fota

Afaceristul (45 de ani) este, se pare, în divorţ cu fosta soţie, cu care a format un cuplu timp de 17 ani. Împreună au trei copii.

Există informații potrivit cărora Delia Barbu s-ar fi mutat deja împreună cu afaceristul doljean într-o casă pe care acesta a achiziționat-o în Craiova și locuiesc alături de două dintre fiicele omului de afaceri și fiul solistei.

Sursele au dezvăluit că artista și omul de afaceri formează un cuplu de mai bine de un an, iar la un moment dat Delia Barbu s-a fotografiat în autoturismul afaceristului şi a postat poza pe reţelele sociale. A şters-o, însă, în scurt timp. Ulterior, acel autoturism Mercedes i-a fost făcut cadou artistei de către iubitul său.

”În breaslă se știe de ceva vreme de relația dintre cei doi, însă, inițial, spuneau că afaceristul o impresariază pe Delia Barbu. De fapt, omul de afaceri a organizat o petrecere privată la care fiul său a venit cu Marcela Fota, iar acesta era însoțită de către Delia Barbu și așa s-au cunoscut”, au dezvăluit sursele.

Marcela Fota și-a aniversat iubitul tinerel, luna trecută

Marcela Fota a încercat să fie discretă în ceea ce priveşte viaţa sa privată, după moartea soţului său. Cu toate acestea, artista a provocat motive de discuţii din cauza faptului că a decis să îşi asume relaţia cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Şi-a văzut liniştită de viaţă şi nu a dat curs speculaţiilor pe tema acestui subiect, iar recent a decis să le închidă gura celor care o critică.

Marcela Fota şi-a pierdut soţul mult prea devreme, iar o bună perioadă de timp a suferit enorm. Artista a decis în cele din urmă să meargă mai departe şi şi-a găsit liniştea în braţele unui bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea. De atunci, cântăreaţa a fost ţinta multor critici, care, din fericre, nu au atins-o. De ziua iubitului său, vedeta a publicat în mediul online o fotografie cu ei doi, însoțită de un mesaj.

În dreptul imaginii, vedeta i-a dedicat şi un mesaj lui Alex: „Viața să îți fie o bucurie! La mulți ani!”.

Adauga un comentariu