Cancan ultimă oră

Amantlâc în showbiz-ul românesc. Nora lui Liviu Dragnea a trecut la un alt bărbat

Publicat: 19 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amantlâc în showbiz-ul românesc. Nora lui Liviu Dragnea a trecut la un alt bărbat
Nora lui Liviu Dragnea a trecut de la Goe Jr. la un alt Dandy – bogătaș

Când s-a căsătorit, pe 26 august 2018, cu Gina Alexandra Tătulescu, fotomodel și fiică de preot, Ștefan Valentin Dragnea a simțit că tocmai l-a apucat pe Dumnezeu de-un picior. Când te căsătorești cu o fiică de preot frumoasă, mult mai frumoasă decât ți-ai permite dacă n-ai avea foarte mulți bani, ai toate șansele să dai, în cele din urmă, de probleme. Ștefan a dat. Dar a și luat-o.

O vreme, banii familiei Dragnea l-au făcut pe grăsuțul Ștefan suficient de atrăgător pentru Gina. Ștefan a pus cardul pe Gina și Gina ajungea la extaz ori de câte ori își băga cardul soțului în fanta bancomatului. Apoi, Liviu Dragnea a intrat la închisoare (în mai 2019) și acesta a fost începutul sfârșitului. Când a ieșit din închisoare, pe 15 iulie 2021, Liviu Dragnea a constatat că fii-su și noră-sa făcuseră scuba diving în toate borcanele cu miere financiară ale familiei și că majoritatea conturilor sale arătau de parcă trecuse Armata Roșie peste ele.

Atunci a decis să închidă robinetul cu bani, dar nu de tot. A raționalizat consumul de bani pentru Ștefan și Gina la doar 25.000 de euro pe lună, ceea ce lor li s-a părut mult sub nivelul cu care erau obișnuiți.

Episodul Gina – Goe, preambulul poveștii de azi

Din momentul închiderii robinetului cu bani, rotofeiul Ștefan a stat mai mult pe la Alexandria, unde a turnat un nou episod din filmul „Teleorman Forever“, iar Gina a ars-o mai mult prin Capitală.

Apoi la orizontul patului matrimonial extra-conjugal al Ginei a apărut Goe jr., fiul unui bogătaș care a făcut zeci de milioane de euro din afaceri cu ANRP și care are multe mașini de lux, exact cum îi place Ginei.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, Gina și Goe au plecat într-un pelerinaj pe la mânăstiri, pentru a se ruga pentru iertarea păcatelor trecute, prezente și viitoare: „Doamne, am păcătuit, ajută păcatelor mele!“.

Dumnezeu a ajutat-o pe Gina să păcătuiască cu Goe, așa cum o ajutase și pe Irinuca Tănase să păcătuiască puțin câtă vreme iubitul ei, Liviu, era la închisoare. O explicație ar fi că țeapa (dată, cât și luată) se transmite din tată-n fiu.

Întâlnirea Ginei cu Moldoveanul

Cel mai recent episod care o are în epicentrul atenției pe Gina s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Goe nu mai este de actualitate, deși ar mai fi fost câteva mânăstiri pe care el și Gina le-ar fi putut vizita împreună.

Ce s-a întâmplat zilele trecute? Păi, s-a întâmplat că Gina a plecat de acasă, din zona Pipera, cu mașina. N-a plecat spre Alexandria, ca să-i facă un masaj anticelulitic de relaxare lui Ștefan, ci într-o cu totul altă direcție.

Pe drum, în apropierea Pieței Charles de Gaulle, s-a intersectat cu un G-Class AMG cu numere de Ungaria, condusă, firește, de un bărbat. De un tânăr din Republica Moldova, mai exact.

Cele două mașini au mers în tandem până în zona APACA. Ea a intrat în curtea fostei fabrici, și-a lăsat mașina acolo, posibil la un service. El a așteptat-o la intrare, pe trotuar, în mașină. „Păpușe, sânt în față, pe avari!“.

După vreo cinci minute, Gina a revenit și s-a urcat în mașina fratelui moldovean. Au plecat împreună spre nordul Capitalei, potrivit cancan.ro.

Momente de neuitat după o așteptare în rond

În zona Pipera, au simțit ce au simțit și au început să se plimbe, fără țintă, prin oraș. Cu arfe de barosan, țigară de foi în dinți, ceas Rolex la mână și freză castron pe cap, nu voia să se despartă de Gina nici în ruptul cardului, așa că au mai făcut împreună câteva ture prin oraș. Într-un final au ajuns în rondul OMV Pipera…

În rondul OMV de la Pipera, au stat preț de mai multe minute în mașină. Apoi și-a făcut apariția un Audi 8 negru…cu șofer.

Gina a coborât din mașina Moldoveanului și s-a urcat pe bancheta din spate a mașinii Audi. Au pornit încolonați spre Pipera Plaza Mall, el și-a lăsat mașina în parcarea mall-ului, s-a urcat de-a dreapta șoferului, în Audi, și au plecat nu spre Alexandria, ca să-i facă un masaj anticelulitic de relaxare lui Ștefan, ci s-au dus la Gina acasă, unde au petrecut o oră de neuitat, în timp ce șoferul cu Audi i-a așteptat la oarece distanță casei.

După ce și-au încheiat treaba, Gina și Moldoveanul au ieșit din casă, s-au urcat în Audi și s-au întors la Pipera Plaza. Au coborât din Audi și s-au urcat în G Class.

S-au întors în parcarea Pipera Plaza Mall, acolo unde Moldoveanul și-a lăsat Mercedesul G Class. Prima care a coborat din Audi a fost Gina nora ex boss-ului României. Acesta s-a urcat grăbită în G Class, pe locul din dreapta, față. A urmat Moldoveanul care s-a urcat și el din nou, la volan.

Cine este Moldoveanul cu G înscris în Ungaria…

Tânărul fiert pe nora fostului șef al României este venit din Republica Moldova. Taică-su are ceva bani. L-a pus bine pe Capitală, i-a făcut și un mic bar/cafenea prin oraș, să aibă destinație zilnică pentru G. În afară de G Class acesta ar mai avea un Bentley cu 4 uși și un Maybach. Nu stă rău. E cam ce îi trebuie Ginuței.

Sursă foto: Cancan.ro.

Adauga un comentariu