Titlurile zilei

Ambulanțierul care a avut o misiune „specială” și a încărcat cartofi în loc de pacienți pe targă așteaptă să fie „urechiat” de șefi: „Vă dau multă m…” – FOTO/VIDEO

Publicat: 22 mart. 2023
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Ambulanțierul care a avut o misiune specială și a încărcat cartofi în loc de pacienți pe targă așteaptă să fie urechiat de șefi Vă dau multă m...  FOTOVIDEO
Noi detalii cu privire la ancheta internă în legătură cu cazul ambulanțierului care a avut o misiune diferită la piață

Zilele trecute, un ambulanțier de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Iași a fost văzut de către mai mulți oameni cum încărca saci de cartofi în loc de pacienți pe targă. Între timp, organele competente de cercetare au spus că s-a constatat că angajatul lucra pe o Ambulanță de tip A și era singur. Acum, ambulanțierul așteaptă să fie „urechiat” de șefi

În data de 17 martie 2023, la Piața CUG a fost identificată o misiune „specială”. Angajatul SAJ a vrut să-și facă cumpărăturile în timpul serviciului, dar a fost văzut de către cei din jur. Șefii săi au aflat la scurt timp de gestul pe care l-a făcut, astfel că este cercetat disciplinar. Acum, acesta așteaptă să fie „urechiat”, neștiind ce-ar putea risca, dar s-a arătat revoltat de faptul că nu a fost lăsat să treacă neobservat și a făcut afirmații dure.

Ambulanțierul care a avut o misiune „specială” la Piața CUG așteaptă să fie „urechiat” de șefi

Surprizele n-au încetat să apară în rândul ieșenilor. Inițial, totul a început cu misiunea „specială” pe care a vrut să o rezolve angajatul SAJ Iași la Piața CUG, încărcând cartofi pe targă în loc de pacienți. Ulterior, ambulanțierul a trecut la afirmații dure la adresa reporterilor BZI.

„Eu sunt ambulanțierul pe care l-ați observat la Piața CUG. Vă dau multă m..e la toată echipa”, a transmis angajatul de la SAJ.

Medicul Angelica Hristea, managerul SAJ Iași, susține că angajatul va fi cercetat disciplinar, iar în acest moment este o anchetă internă cu privire la gestul făcut de acesta.

„Ambulanțierul va fi cercetat disciplinar. În acest moment avem o anchetă în curs. S-a constatat că el lucra pe o Ambulanță de tip A, transport, și era singur. Trebuie să luăm mai multe declarații și să cercetăm cât mai mult cazul în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a declarat dr. Angelica Hristea, managerul SAJ Iași, pentru reporterii BZI.

Angajatul SAJ Iași a făcut piața în CUG

Martorii scenei s-au arătat revoltați de gestul ambulanțierului, pentru că în acel timp ar fi putut fi vorba despre viața unui om care nu este salvată.

„Eram la piață, pentru că trebuia să-i fac cumpărături mamei mele, care săptămâna trecută era să moară. Am sunat la ambulanță și în vreo 40 de minute au ajuns, iar astăzi observ această mașină care își achiziționează saci de cartofi în timpul programului. Pacienții care au nevoie de ei pot aștepta, nu? Mi se pare inadmisibil”, spune o femeie care a observat situația din Piața CUG.

Ieșenii sunt tot mai nemulțumiți de faptul că ambulanțele întârzie la urgențe, iar, când ajung, șoferul și asistentul de pe ambulanță nu au o atitudine corectă față de pacienți.

„Acum am înțeles de ce unii strigă că «nu suntem niște cartofi». Mi se pare bătaie de joc. Uneori se pierd suflete din cauza unor incompetenți, ca și ambulanțierul acesta. Și în piață a avut o atitudine foarte superioară, băgându-se în față”, adaugă un ieșean care era în piață.

Rămâne de văzut ce măsuri se vor lua până la finalul anchetei interne în cazul angajatului de la SAJ Iași care a avut o misiune „specială” cu ambulanța la piață și acum așteaptă să fie „urechiat” de șefi.

Comentarii
  • Ce moaca de fimeie nevinovata are, dar vorbeste fix ca o taranca venita de la curul vacii. Nici nu vreau sa ma intreb cum s-a angajat/incadrat in sistem. Se vede de la o posta ca marlanca nu regreta fapta si deja se gandeste la alta. Cam astia sunt bugetarii de aur ai Romaniei. Viitorul tarii. Eu personal asi destitui-o, desi, nici 1% nu va primi mustrare, pentru ca toti sunt neamuri in sistem.

  • Proasta de Aura M se uita doar la poze , nu citeste textul. Are internet si scrie si ea din lipsa de ocupatie.Mu….eeeee Aura!!

  • Sunt si oameni ok acolo dar si multi nesimtiti care fac abuz de sirena merg pe interzis cocalarisme romanesti. Pt ca pot . Neam de manivela cu 9000 salar din banu public . Rusine

  • Mai bine vedeti de angajarile făcute in pandemie de Domnul Patron Briscaru Spagaru . El este patronul ambulantei . Au fost angajati 25 de asistente ,20 de ambulantieri ,2 femei de servici . Subiectele au fost date la fiecare angajat in mina cu o zi inainte de examen . Din afara nu a avut nimeni acces sa depuna dosare pt angajare . Spaga pt asistenti 10.000 euro . Spaga pt ambulantieri 10.000 euro . Faceti un calcul si vedeti ca se aduna cate sute de mii de euro . Banii s-au impartit intre Briscaru Spagaru si Domnul Petraru alt leder da sindicat .

  • Citesc comentariile si ma minunez cati de inculti sunteti!!! :))) 🙂 De fapt e de plans nu e de ras…..AICI TOTI SUNTETI DESTEPTI SI CORECTI!!! ::))….DAR IN REALITATE SUNTETI NISTE OAMENI FRUSTRATI SI EGOISTI CARE TOTUL VI SE CUVINE… RUSINE!!!

  • Da ce rai sunteti cu domnu ambulatier…Mananca si gurita lui un cartof acolo si voi ai dati la pateu.Un numar de telefon nu aveti? Ma scot pe un singur drum la piata sa cumpar 4-5 saci de barabule si macar unul de varza.Face si el un ban cinstit.Masinuta e mare si incapatoare pentru a face piata.Hmm..Poate o vrajesc pe zgripturoaica de soacra sa vina si ea sa se tocmeasca la preturi.O fac ,,uitata,,printre tarabe..Poate nu mai gaseste drumul inapoi spre casa.Din partea mea domnu ambulatier poate s-o ia la el acasa ca spaga.Doamne Ajuta si bani deo suta.Daca vrea domnisoara Aura M. o primesc pe ea la schimb daca stie sa dea cu sapa si sa mulga vacile…Vad ca e cam infipta si are directie buna.Ciaka laka cichi ceak senorita…Ciaka laka cichi ceak bambina.

  • Vad foarte multe comentarii ,dar pe uni ii cam deranjeaza ,probabil ca lucreasa la SAJ sau au rude acolo ! Cunosc foarte bine cum stau lucrurile ! Ai euro ai intrare ! Ai relatie ai intrare ,ete o mare mafie in sistemul bugetar indiferent cai SAJ,Spital etc…Nu se ia pe merit daca participi la un examen !

  • Mai este una de la ambulanta care cara lucruri se numeste Daniela cica are o asocitie plus ca se foloseste de imaginea Ambulantei. Mare e gradina domnului oamenii mor din cauza ca ei au interese personale.

  • Cum spune am sunt tot felul de frustrati care comenteaza aici…probabil nu aveti alt ceva de facut!!:)
    Si daca eu platesc contributie la stat…asta nu inseamna ca sunt platiti din banii mei personal!!!…dar poate atat puteti gandi:)

  • Oile ,vacile îl așteaptă pe angajat…și trebuie sancționată și directoarea de la ambulanță pentru că sigur nu a fost prima oară când face acest lucru….

  • Știți ce salar are un profesor sau învățător , proști aia care v-au pus creionul și cartea în mână și pe care îi disprețuiți și umiliți . Păi cu salariul unui ambulantier (șofer )plătiți doua cadre didactice.Se plâng de munca ,sunt niște mincinoși pt că ce este mai greu fac cei de la Smurd ,care au retribuții la jumătate.Astia de la S A J au devenit stat în stat , aroganți și neprofesionisti .

  • Auzi domnule Mario, te rog sa te edifici înainte de a comenta. Smurd care vine sa te salveze e un pompier simplu cu 3-6 sapt de curs de prim ajutor. Asistenții de pe Saj au 3 sau 4 ani de școală. Asta asa ca o mica paranteza.

  • S a moara măta ,că așa este specialiștilor,…dar simplu pompier are diferite specializări …incendiu,descarcerare,căutare și salvare,inundații, etc. voi doar cărați bolnavi la UPU și apoi la țigară și cafea afară pe la colțurile spitalului.Stiti ce examene de admitere dau acești pompieri simpli ,pe când voi cu dosarul și cu banu’. inclusiv la examene,oare chiar nu va este rușine…ați uitat cît ați dat șpagă să obțineți acest post

  • Ce va mai place sa va că ați pe voi și intre voi! Toți niște frustrați de la Ana la Caiafa! Ia să își vadă fiecare de viață și de pătrațica lui, ce bine ar fi și ce departe am fi cu toții! Toți niște corecți și niște exemple de urmat aici în comentarii, vai mama noastră de popor…

Adauga un comentariu