Titlurile zilei

Amor ca în telenovele pentru un polițist din Iași! Agentul Silviu Curcă se însoară cu iubita pe care a snopit-o în bătaie. Mireasa Ionela Condrea: „Eu o să plec din țară. Nu ne-am împăcat!”- UPDATE

Publicat: 27 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amor ca în telenovele pentru un polițist din Iași Agentul Silviu Curcă se însoară cu iubita pe care a snopit-o în bătaie. Mireasa Ionela Condrea Eu o să plec din țară. Nu ne-am împăcat- UPDATE
Polițistul ieșean Silviu Curcă, acuzat de fosta soție, Ionela Condrea, că a snopit-o în bătaie, a depus din nou actele de căsătorie

UPDATE

Silviu Curcă, agent de poliție în cadrul secției 2, și fosta sa soție Ionela Condrea au revenit la relații mai bune și au decis să se recăsătorească. Au depus actele la Serviciul de Stare Civilă, iar cununia trebuia să aibă loc astăzi, 27 noiembrie, la ora 11:00. Aceştia nu s-au mai prezentat la Serviciul de Stare Civilă Iași.

Dragoste cu năbădăi între polițistul ieșean Silviu Curcă și fosta sa soție, Ionela Condrea, cea care a depus plângere împotriva acestuia după ce a snopit-o în bătaie.

Poveste de dragoste ca în filme între un polițist din Iași și fosta soție. După ce și-a acuzat fostul soț că a băut-o de mai multe ori, Ionela Condrea a depus actele de căsătorie la Starea Civilă din Iași, din cadrul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor (DLEP). Silviu Curcă, agent de poliție în cadrul Secției 2 din Iași, a fost iertat de fosta soție și urmează ca cei doi să își unească din nou destinele. Evenimetul este plănuit pentru data de sâmbătă, 27 noiembrie 2021, așa cum este menționat pe site-ul dlep-iasi.ro, însă, contactați de reporterii „BZI”, Ionela și Silviu au negat totul. Cei doi au precizat că evenimentul a fost anulat. Ionela Condrea va pleca din țară chiar în ziua în care își planificase cununia civilă cu cel pe care l-a iertat și după ce a lovit-o.

„A fost anulată cununia civilă de sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Eu o să plec din țară. Nu ne-am împăcat și nu ne vom recăsători. Am fost la control intern și mi-am retras plângerea”, a declarat Ionela Condrea, fosta soție a polițistului Silviu Curcă.

Polițistul ieșean, care a fost implicat în mai multe probleme în ultima vreme, a precizat că nici nu știa că urmează să se cunune și că nu va avea loc nicio nuntă și că nu s-au împăcat.

„Oamenii mai greșesc și se mai împacă. Nu va avea loc nicio cununie civilă, nimic. Eu nici nu am știut de așa ceva, astăzi am aflat. Eu nu am depus niciun act, dar oricum e totul anulat. Nu ne căsătorim, nu ne-am împăcat, am făcut și noi așa să vedem cum reacționează lumea. Eu sunt acasă, în concediu medical. Puteți să stați liniștiți, că nu se căsătorește nimeni”, a precizat Silviu Curcă, agent de poliție în cadrul Secției 2, Iași.

Ionela Condrea va pleca din țară chiar în ziua în care își planificase cununia civilă cu cel pe care l-a iertat și după ce a lovit-o.

La poziția 1 pe site-ul dlep-iasi.ro este menționată căsătoria dintre Curcă Vlad Silviu, 34 de ani, și Condrea Ionela, 26 de ani, ambii din Iași, declarație de căsătorie înregistrată pe data de 18 noiembrie 2021.

Silviu Curcă a avut ordin de protecție împotriva fostei soții

Reamintim că în urmă cu aproximativ 4 luni, Ionela Condrea a luat legătura cu reporterii „BZI” pentru a-și face cunoscută trauma prin care a trecut cu fostul său soț, Silviu Curcă. Agentul Silviu Curcă de la Secția 2 de Poliție Iași a ajuns în atenția colegilor săi după ce și-a bătut fosta soție, pe Ionela. Scandalul s-a petrecut în apartamentul în care locuiește femeia. Acolo Silviu Curcă ar fi lovit-o pe fosta lui soție. Ulterior, femeia a ajuns la spital, iar mai apoi a depus o plângere la Secția 4 de Poliție Iași. Acolo, polițiștii au emis imediat un ordin de protecție, iar agentului Curcă i-a fost interzis să se mai apropie de fosta lui soție. Contactată de reporterii „BZI”, Ionela a precizat că a fost bătută măr de polițist.

„M-a lovit când era la mine în casă. Eu am divorțat de el, nu vreau să mai am nicio legătură cu el. Am depus plângere și asta este tot”, povestea Ionela în luna septembrie 2021.

Aceasta a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele lui Silviu Curcă. Cererea a fost depusă la Judecătoria Iași pe data de 24 septembrie 2021. În urmă cu două zile, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis amânarea cauzei.

La începutul lunii noiembrie 2021, agentul Silviu Curcă a fost prins beat la volan

La începutul lunii noiembrie 2021, agentul de poliție Silviu Curcă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, a fost prins conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Chiar colegii săi au fost cei care l-au tras pe dreapta. Pentru că mirosea puternic a alcool, Curcă a fost pus să sufle în aparatul alcooltest. În urma testării a rezultat faptul că a consumat alcool – și nu puțin! Pe numele său a fost deschis un dosar penal, iar, acum, acesta are de dat explicații în fața legii. Din câte se pare, Curcă se afla la volan, fiind în timpul său liber. Deși este polițist și ar fi trebuit să știe că îi este interzis oricărui șofer să urce la volan sub influența alcoolului, se pare că acestuia nu i-a păsat și s-a gândit să încalce legea.

Adauga un comentariu