Titlurile zilei

Uitați-vă și voi cum arată o tânără snopită în bătaie de Silviu Curcă, un polițist din Iași! Agentul de la Secția 2 a umplut-o de vânătăi la scurt timp după divorț! Colegii lui i-au interzis să se mai apropie de femeie (EXCLUSIV)

Publicat: 29 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Uitați-vă și voi cum arată o tânără snopită în bătaie de Silviu Curcă un polițist din Iași Agentul de la Secția 2 a umplut-o de vânătăi la scurt timp după divorț Colegii lui i-au interzis să se mai apropie de femeie EXCLUSIV
Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași a ajuns pe mâna colegilor săi după ce și-a lovit fosta soție

Scandal la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași. Un polițist a primit zilele trecute un ordin de protecție chiar de la colegii săi, asta după ce și-a bătut fosta soție. Polițiștul în vârstă de 33 de ani a umplut-o de vânătăi pe cea lângă care a fost alături. Recent, cei doi au divorțat, iar zilele trecute s-ar fi întâlnit pentru a stabili câteva chestiuni de după divorț, însă totul a degenerat

Scandal în „sânul” Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Ceea ce nu ar trebui să se întâmple vreodată între oameni s-a întâmplat chiar între un polițist și fosta sa soție. Agentul Silviu Curcă de la Secția 2 de Poliție Iași a ajuns în atenția colegilor săi după ce și-a bătut fosta soție, pe Ionela. Scandalul s-a petrecut în apartamentul în care locuiește femeia. Acolo, Silviu Curcă ar fi lovit-o pe fosta lui soție. Ulterior, femeia a ajuns la spital, iar mai apoi a depus o plângere la Secția 4 de Poliție Iași. Acolo, polițiștii au emis imediat un ordin de protecție, iar agentului Curcă i-a fost interzis să se mai apropie de fosta lui soție. Contactată de reporterii „BZI”, Ionela a precizat că a fost bătută măr de polițist.

„M-a lovit când era la mine în casă. Eu am divorțat de el, nu vreau să mai am nicio legătură cu el. Am depus plângere și asta este tot”, a spus femeia.

Ionela a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele lui Silviu Curcă. Cererea a fost depusă la Judecătoria Iași pe data de 24 septembrie 2021. În urmă cu 2 zile, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis amânarea cauzei.

„Instanța amână judecarea cauzei și acordă termen la 30 septembrie 2021, pentru completarea probei cu înscrisuri. Durata inițială a ordinului de protecție se va prelungi de drept cu durata necesară îndeplinirii procedurii judiciare de emitere a ordinului de protecție”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Ce au zis șefii polițistului acuzat că și-a bătut fosta soție

Reporterii „BZI” au cerut un punct de vedere reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

„La data de 22 septembrie 2021, am fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către fostul său soț. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă. De asemenea, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași a dispus efectuarea de verificări, pe linie internă, pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Reporterii „BZI” l-au contactat și pe agentul Silviu Curcă pentru a afla ce s-a întâmplat. Acesta nu a vrut să ofere informații cu privire la incident.

„Nu vreau să comentez ceva ce nu este adevărat”, a declarat Silviu Curcă, agent de poliție în cadrul Secției 2.

Dacă se va dovedi că polițiștul este vinovat, acesta riscă să-și piardă locul de muncă. În astfel de cazuri, de regulă, polițistul este cercetat de colegii de la control intern. În funcție de ceea ce stabilesc aceștia, el ar putea fi pus la dispoziție sau ar putea rămâne cu un salariu mai mic.

Adauga un comentariu