Cancan

Ana Baniciu are un iubit celebru. Bărbatul este considerat un adevărat Don Juan

Publicat: 05 oct. 2020
Ana baniciu iubește din nou
Ana Baniciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edy Kovacs, cunoscut drept un adevărat Don Juan în lumea bună a capitalei

Ana Baniciu are iubit. Frumoasa blondă iubește din nou, aceasta cuplându-se de curând cu un tânăr afacerit, considerat un adevărat Don Juan. Acesta are la activ mai multe relații printre care și Daniel Crudu sau Calina Dumitrescu.

Ana Baniciu iubește din nou, de această dată fiind vorba de un tânăr afacerist considerat un adevărat Don Juan în lumea bună a capitalei. Acesta s-a iubit și cu Calina Dumitrescu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și cu Daniela Crudu.

Ana Baniciu are un nou iubit

Fiica artistului Mircea Baniciu s-ar fi cuplat de curând cu un bărbat celebru din România. Acesta a fost implicat în mai multe relații cu femei cunoscute, printre care și Daniela Crudu sau Calina Dumitrescu. Este vorba despre Edy Kovacs, un tânăr afacerist!

Se pare că Ana Baniciu este îndrăgostită-lulea de acesta, din moment ce a acceptat să dezvăluie noua sa poveste de dragoste într-o reclamă la detergent. În imaginea respectivă, blondina apare întinsă pe un pat, alături de capsule de detergent, ținându-se de mână cu un bărbat misterios, fără să îi arate chipul.

S-a cuplat cu fostul iubit al Calinei Dumitrescu

Conform Cancan.ro, bărbatul din viața Anei Baniciu este Edy Kovacs, cel alături de care a petrecut câteva zile la munte, la Poiana Brașov.

Edy Kovacs este considerat un adevărat don Juan în lumea bună a Capitalei. În trecut, el s-a iubit cu Daniela Crudu, dar și cu Marinela Avădani, Raluca Lungu sau Calina Dumitrescu. Penultima relație a acestuia a fost cu nepoata lui Petre Roman. Cei doi au avut o relație de aproape un an, timp în care au locuit împreună.

Cunoscută drept „Funduleț”, după ce și-a dezvăluit trupul în fața camerelor, Ana Baniciu i-ar fi sucit mințile lui Edy Kovacs. Rămâne de văzut cum va decurge povestea de dragoste dintre cei doi. În ciuda trecutului tumultos al noului său iubit, Ana se străduiește să ducă o viață respectabilă.

Ține foarte mult la imaginea tatălui ei

În urmă cu ceva timp, Ana Baniciu mărturisea că nu vrea să îi afecteze în vrun fel imaginea celebrului său tată.

Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.

Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a spus Ana Baniciu.

Totuși, faptul că Ana Baniciu are iubit un adevărat Don Juan i-ar putea afecta întrucâtva imaginea tatălui ei. Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre Ana și Edy.
Adauga un comentariu