Cancan ultimă oră

Ana Maria Mocanu este însărcinată la doar patru luni după ce s-a despărţit de Rareş. Fosta asistentă TV s-a dat de gol

Publicat: 04 apr. 2021
Imaginile din ultima vreme o dau de gol! Ana Maria Mocanu ascunde o sarcină care pe zi ce trece crește! Fosta asistentă Tv a postat o imagine concludentă, în care folosește un „artificiu” pentru a nu-și da lumea seama că așteaptă un copil. Mai mult decât atât, Ana ar putea fi gravidă la doar patru luni după despărțirea de bărbatul care i-a lăsat o rană adâncă în suflet

Imaginile din ultima vreme o dau de gol! Ana Maria Mocanu ascunde o sarcină care pe zi ce trece crește! Fosta asistentă Tv a postat o imagine concludentă, în care folosește un „artificiu” pentru a nu-și da lumea seama că așteaptă un copil. Mai mult decât atât, Ana ar putea fi gravidă la doar patru luni după despărțirea de bărbatul care i-a lăsat o rană adâncă în suflet.

Ana Maria Mocanu se pare că ar fi însărcinată în câteva luni. Deși încearcă pe cât se poate să ascundă bebelușul ce îl poartă în pântece, blondina s-a dat recent de gol cu o imagine pe care a pus o inimioară (editată) în dreptul burticii sale. Ana a mai făcut o poză, din aceeași zi, unde nu a folosit inimioara, dar și-a ținut mâinile protectiv pe burtă. Mai mult, imaginea respectivă ar părea că este puțin editată în dreptul taliei, pentru a o face cât mai suplă.

În ultimele fotografii postate de Ana Mocanu, se observă că ea încearcă să ascundă burtica, cu mâinile, cu cana sau din poziția pe care o folosește.

De asemenea, în urmă cu aproximativ o lună, Ana a făcut o ședință foto pentru un brand de haine unde se vede chiar și acolo, mult mai precis, burtica crescută, greu de „editat” de fotografi.

Însărcinată, după ce s-a despărțit de marea ei iubire?

Ana Maria și Rareș s-au despărțit în toamna anului trecut, după un an de relație. Fosta asistentă Tv l-a iubit foarte mult pe ultimul său iubit, fiind extrem de afectată că l-a pierdut.

”Am considerat la un moment dat că este mai bine să las lucrurile să treacă de la sine. Ei bine, iată că a sosit momentul să știți anumite lucruri de la mine. Sunt un om extrem de sincer. Îmi doresc din acest moment să nu mai fiu asociată cu Rareș. Noi nu mai formăm un cuplu și nu o să mai formăm niciodată. Drumurile noastre sunt separate. Despărțirea nu a fost din vina niciunei femei. Pur și simplu, la un moment lucrurile nu au mai mers între noi și nu vreau să intru în prea multe detalii”, a spus Ana.
Adauga un comentariu