Cancan

Ana Odagiu a avut un iubit celebru. ,,Am trecut prin perioade cumplite de deznădejde…”

Publicat: 24 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Odagiu a avut un iubit celebru. Am trecut prin perioade cumplite de deznădejde...
Frumoasa actriță Ana Odagiu s-a iubit cu un bărbat celebru din România, însă povestea de dragoste s-a încheiat cu o despărțire dureroasă.

Frumoasa artistă Ana Odagiu a avut un iubit celebru. Îndrăgita actriță și cântăreață a trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu câțiva ani, însă relația de iubire pe care a avut-o cu un bărbat faimos din România s-a încheiat cu o despărțire dureroasă.

Ana Odagiu a evitat de atunci să se mai afișeze alături de alți bărbați, fiind discretă cu viața privată. Cu toate acestea, artista și-a deschis sufletul și a vorbit recent despre marile suferințe din plan personal, dar și despre provocările din carieră.

Ana Odagiu a avut un iubit faimos și apreciat de publicul din România

Energica Ana Odagiu a trăit în urmă cu câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Vladimir Drăghia, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. La vremea respectivă, cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, dar ulterior au recunoscut că se iubesc.

Cu toate acestea, Ana Odagiu și Vladimir Drăghia au ajuns la despărțire, iar de atunci actrița vorbește foarte rar despre bărbații din viața ei. Artista își asumă trecutul și mărturisește că a învățat din fiecare experiență, mai ales din cele dureroase.

,,Cea mai toxică relație a mea a fost cea din care am învățat cel mai mult. (…) Nu mă simt singură pentru că am scop. Mă am pe mine în toate felurile și mă descopăr și mă redescopăr. Am un bărbat în mine care din când în când iese și spune lucruri pe care am înțeles că unele femei nu au curaj să le spună.”, a declarat frumoasa vedetă.

În prezent, Ana Odagiu se bucură de succes pe plan profesional, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii despre planul amoros și despre bărbatul din viața ei. Mereu energică și zâmbitoare, aceasta își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii și filmulețe inedite.

Și frumoasa artistă Anda Adam face furori în mediul online cu pictoriale îndrăznețe, la fel ca Delia Matache, cântăreața care nu ezită să se afișeze nemachiată sau în ținute extrem de sexy. O apariție răvășitoare în mediul online este și Elena Ionescu. Vedeta atrage privirile tuturor cu fizicul de invidiat și pozează provocator.

Detalii inedite din viața privată a celebrei artiste

Ana Odagiu este extrem de apreciată de publicul autohton, însă puțini sunt cei care știu cum este vedeta dincolo de lumina reflectoarelor. Frumoasa actriță a vorbit de puține ori despre viața privată și despre marile ei suferințe.

În cadrul unui interviu, Ana Odagiu a vorbit despre marea ei pasiune, actoria, dezvăluind ce relație are cu sora ei celebră, Monica Odagiu.

,,Actoria este cel mai bun partener al meu! M-a ajutat să mă cunosc, să-mi aflu limitele, să-mi răscolesc prin cele mai întunecate cotloane ale sufletului, să mă critic, să mă cert, să mă iau așa cum sunt, să mă găsesc și să mă pierd din nou, ca apoi să mă descopăr și să-mi pot îmbrățișa timiditatea, sensibilitatea, temerile și să devin ceea ce sunt. Și atunci când cred că am înțeles, realizez că nu știu nimic și o iau de la capăt. Am învățat atât de multe de la această meserie, o fac cu atâta iubire, încât uneori simt că am totul. Actoria îmi oferă bucăți mari de fericire. (…)

Relația mea cu Monica este una fantastică. Comunicăm foarte mult, vedem lucrurile asemănător, ne sfătuim, ne contrăm, uneori ne omorâm, ca în orice mare iubire. Faptul că avem încredere totală una în cealaltă ne ajută să colaborăm și să ne completăm atât de bine.”, a declarat aceasta.

În prezent, Ana Odagiu se bucură de un succes impresionant în mediul online și în curând va participa la celebra emisiune ,,Te cunosc de undeva” alături de alți colegi de breaslă.

Frumoasa actriță Ana Odagiu s-a iubit cu un bărbat celebru din România, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat cu o despărțire dureroasă. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și ezită să vorbească despre planul amoros. Aceasta este apreciată de public și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu