Cancan ultimă oră

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al Victoriei Răileanu, formează un cuplu. Primele declarații despre relația lor

Publicat: 12 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Odagiu și Conrad Mericoffer fostul soț al Victoriei Răileanu formează un cuplu. Primele declarații despre relația lor
Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al Victoriei Răileanu, formează un cuplu

Ana, sora Monicăi Odagiu, formează un cuplu cu Conrad Mericoffer, fostul soț al actriței Victoria Răileanu. Relația lor este la început, iar actrița a făcut primele declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește de puțin timp.

După divorțul de Victoria Răileanu, Conrad Mericoffer și-a refăcut viața alături de Ana Odagiu. Și actrița din serialul VLAD și-a făcut o altă relație după despărțirea de tatăl copilului. Sora Monicăi Odagiu este cea care îi este acum iubită actorului în vârstă de 33 de ani.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al Victoriei Răileanu, formează un cuplu

Relația lor este încă la început, însă se înțeleg foarte bine. Ana Odagiu a mărturisit că se cunosc de mai mult timp. Amândoi sunt actori și lucrează pentru Antena 1. Actrița spune că relația lor este una foarte fragilă, deoarece sunt încî la început, însă relația merge pe drumul cel bun.

„Suntem foarte la început, iar fiind foarte la început nu vreau să atrag tot felul de lucruri asupra relației. Sunt foarte la început, ne cunoaștem de mult timp, suntem actori, lucrăm în aceeași breaslă, suntem cu toți la Antena 1, adică aici sub același acoperiș. Nu știu ce o să se întâmple, suntem foarte la început, e foarte firavă și fragedă treaba, așa că aveți răbdare cu noi”, a spus Ana Odagiu pentru Spynews.ro.

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat în secret

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au decis să se despartă după șapte ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, pe Carol, asigurându-se că au grijă să nu-i lipsească nimic.

Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiului lor. Victoria Răileanu are o relație civilizată cu tatăl copilului.

Și Victoria Răileanu și-a refăcut viața

Actrița a postat prima fotografie alături de iubitul său prin care a făcut publică relația. Actrița a dezvăluit că sunt împreună de 1 an și două luni. Ba chiar mai mult, actrița a vorbit și despre prima întâlnire.

Actrița este îndrăgostită până peste cap. Aceasta a postat prima fotografie cu iubitul ei și a scris un mesaj prin care a povestit cum a decurs prima lor întâlnire. Adrian Ștefănescu nu a rămas indiferent și a adăugat un comentariu la fotografia postată de iubita lui.

„First date – nicio așteptare nici de la el, nici de la ea. 3 sticle de apa plată mai târziu ea îi complimentează adidașii. El, instant, îi complimentează ochii. Ea roșește. 7 ore mai târziu ea își spune “da, drăguț! Dacă e și puțin nebun, e perfect. Little did she know că tipul are doza perfectă de nebunie. D’aia sănătoasă. Un an și două luni mai târziu se ceartă pe tablou sau print în casă. Nu pot rămâne supărați unul pe altul. Nu mai punem nimic!! Dă-le-ncolo de tablouri și printuri. Un an și două luni mai târziu she’s still in love și nu-i e rușine. #love”, este mesajul postat de actriță.

„Mna, să fie și public! Tăub dă toate sentimentele și emoțiile inimii mele!” a replicat Adrian, în dreptul postării iubitei sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Raileanu (@vichi_raileanu)

Adauga un comentariu