Cancan

Ana Porgras, atac fără precedent la adresa lui Zanni. Ce a spus despre câștigătorul Survivor România

Publicat: 13 aug. 2021
Ana Porgras
Fosta mare gimnastă Ana Porgras a ținut să facă lumină cu privire la acuzațiile care i s-au adus în legătură cu Zanni

Fosta mare gimnastă Ana Porgras a lansat recent un atac fără precedent la adresa lui Zanni, cu care ar fi avut o relație la Survivor România. Fosta mare gimnastă a vrut astfel să spună lucrurilor pe nume deoarece au existat tot felul de interpretări cu privire la această poveste. Totodată, Ana Porgras a ținut să precizeze că nu a încercat niciodată să-și crească notorietatea pe spatele lui Zanni.

Fosta mare gimnastă a României s-a săturat de toate acuzaţiile care i s-au adus, dar și de atitudinea fostului ei coechipier şi prieten, Zanni. Astfel, Ana Porgras a avut o reacție destul de dură cu privire la tot ceea ce s-a spus despre ea. Frumoasa brunetă a răbufnit pentru prima dată după acuzaţiile lansate de câştigătorul Survivor Romania 2021. Aceasta a postat un mesaj pe Instagram în care a spus tot ce avea pe suflet legat de respectiva poveste.

Ana Porgras, atac dur la adresa lui Zanni

Fostă campioană mondială la gimnastică a subliniat faptul că este foarte important ca oamenii să înţeleagă că sub nicio formă nu a căutat să îşi facă un nume pe spatele lui Zanni. Și aceasta deoarece ea nu are nevoie de aşa ceva având în vedere că şi-a câştigat notoritatea prin munca şi daruiere. Și ne referim aici la tot ceea ce a făcut ea pe plan mondial în sport, mai exact în gimnastică.

Ca drept dovadă, nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic, în afara faptului că mi-a crescut numărul de urmăritori pe contul de Instagram şi care nu mă ajută cu nimic, pentru că, ce credeți, nu câștig nimic din asta, viața mea a rămas exact aceeași! Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat”, este mesajul publicat de Ana Porgras.

Ana Porgras a participat la Survivor România

Ținem să vă reamintim că, la începutul anului, echipa Faimoșilor de la Survivor România a primit forțe proaspete prin venirea fostei mari gimnaste Ana Porgras. Aceasta ar fi trebuit să participe de la începutul competiției, însă anumite probleme de sănătate au împiedicat-o. Inițial, locul ei în emisiunea concurs a fost ocupat de Elena Marin, care s-a descurcat onorabil.

Ana Porgras este una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești, care are în palmares zeci de medalii. Printre acestea, o medalie de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, dar și două de bronz la europene și mondiale. Aceasta s-a retras din viața sportivă la doar 18 ani, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după numeroase accidentări. În ceea ce privește participarea la emisiunea din Republica Dominicană, Ana spune că nu a dorit să se promoveze în vreun fel.

Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. Survivor a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni”, a mai spus Ana Porgras despre motivele care au împins-o să meargă la Survivor România.

Adauga un comentariu