Cancan

Elena Marin, despre ce s-a întâmplat între ea și logodnicul ei. Ce discuție au purtat înainte de participarea la Survivor

Publicat: 10 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Marin despre ce s-a întâmplat între ea și logodnicul ei. Ce discuție au purtat înainte de participarea la Survivor
Elena Marin a vorbit de curand despre discutiile purtate cu logodnicul ei inainte de participarea la Survivor

Elena Marin a vorbit despre ce s-a întâmplat între ea și logodnicul ei înainte de participarea la Survivor. “Faimoasa” a trăit cu impresia că, odată cu venirea ei în cadrul show-ului, logodnicul ei o va părăsi. Elena a fost una din cele mai apreciate concurente și, cu toate că nu a ajuns în finală, fanii emisiunii au susținut-o mereu.

Înainte de a participa la Survivor, Elena a mai cochetat cu televiziunea și și-a surprins fanii din mediul online cu apariții incendiare.

Elena Marin, despre ce s-a întâmplat între ea și logodnicul ei

Fosta dansatoare a Andreei Bălan a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să plece în Republica Dominicană și să își lase singur logodnicul. Totul a fost cu atât mai rău cu cât în acea perioadă relația lor trecea printr-un moment de cumpănă.

Într-un interviu pentru o publicație online, Elena a mărturisit că a avut diverse certuri în cuplu, care, deși banale, erau transformate în discuții de amploare, motiv pentru care Andrei i-a spus șatenei că nu o va aștepta, dacă decide să plece în acel moment:

„Au fost diverse probleme și certuri pe care le au cuplurile în general. Era o perioadă grea, atât pentru mine, cât și pentru el.

Era pandemie, nu știam încotro să o luăm, ce să facem. Existau mici discuții pe care le transformam în ceva de amploare. Nu pot spune că a fost ceva grav, erau lucruri pe care doream să le rezolvăm și nu știam. Ținând cont că am plecat într-un astfel de moment în care noi aveam mici probleme și nu am stat acasă să le rezolv, lucrurile au luat o întorsătură urâtă.

Am aflat cu foarte puțin timp înainte de plecare că voi fi parte din Survivor România și a fost un șoc și pentru mine, și pentru el.”, a spus Elena Marin pentru sursa citată.

Ce reacție a avut Elena Marin când a aflat că iubitul ei s-a răzgândit?

Pe parcursul show-ului Elena Marin a avut o surpriză de proporții atunci când a aflat faptul că iubitul ei i-a transmis că s-a răzgândit. Mesajul transmis de acesta, după jocul de comunicare castigat alături de echipa sa, a făcut-o să lupte și mai mult:

„Sinceră să fiu, când am aflat că plec și el mi-a spus că nu mă așteaptă a fost un șoc pentru mine. A fost una dintre cele mai mari palme pe care le-am putut primi. Pentru că nu mă așteptam ca omul cu care eu mă vedeam toată viața, persoana cu care îmi planificasem viitorul, să îmi spună că nu mă așteaptă. Cumva, pentru că îl cunoșteam, speram ca lucrurile să stea altfel. Cea mai mare bucurie a fost când am primit mesajul de la el, și tot ceea ce îmi doream eu să se întâmple, să mă aștepte și să își dea seama că ceea ce s-a întâmplat a fost un moment de impulsivitate, s-a dovedit a fi adevărat.”, a mai adăugat Elena Marin, pentru aceeași sursă.

Elena Marin, despre rivalitatea dintre ea și Zannidache

Elena Marin a vorbit despre rivalitatea dintre ea și Zannidache. Cei doi au avut deseori certuri la Survivor România.

”El a simțit mereu o frică față de mine. Frustrările și ura lui sunt mai mari decât mi-aș fi imaginat”, a declarat Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan.

„Din păcate, am avut o relație dificilă. Întotdeauna Zanni a simțit un pericol și o frică atunci când a venit vorba de mine. Concret, probleme noastre au plecat de la el.

Deși mi-am dorit reconcilierea, nu am avut cu cine … Probabil frustrările și ura lui sunt mult mai mari decât mi-aș fi imaginat eu. Da, l-am felicitat, stiu cât de mult si-a dorit să câștige.”

Adauga un comentariu