Cancan

Ana Porgras, despre relația pe care o cu Zanni. „Au fost niște chestii urâte…”

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Porgras despre relația pe care o cu Zanni. Au fost niște chestii urâte...
După eliminarea de la Survivor All Stars, Ana Porgras a ales să vorbească despre relația pe care o are cu Zanni

Ana Porgras a ales să vorbească deschis despre relația pe care o are cu Zanni, atât în trecut, cât și în prezent. Deși au fost colegi de echipă la Survivor România și au stârnit controverse prin apropierea lor, Ana a clarificat natura legăturii dintre ei.

Din păcate, parcursul Anei Porgras la Survivor All Stars a fost brusc întrerupt din cauza unei accidentări suferite pe traseu. Incidentul a obligat-o pe concurentă să părăsească competiția, punând capăt visului său de a lupta pentru titlul de supraviețuitor.

Ana Porgras, despre relația pe care o cu Zanni

Fosta concurentă Faimoasă de la Survivor România, Ana Porgras, a decis să împărtășească publicului mai multe detalii picante din experiența sa în emisiune. Dezvăluirile sale includ și un triunghi amoros complicat care a implicat-o pe ea, pe Alexandra Duli și pe Zanni.

„Eu mă așteptam ca Zanni să mă susțină pe toată perioada competiției, dar după unificare a fost un moment în care am simțit că nu mai era lângă noi și că probabil voia să se integreze între Războinici, să facă strategii ca el să ajungă mai departe în competiție. Nu am spus doar eu treaba asta, au spus-o și Ștefi, Tj, că el nu a mai fost focusat 100%”, a declarat Ana Porgras în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Ana Porgras a rupt orice legătură cu Zanni

Ana Porgras a ținut să lămurească speculațiile legate de o posibilă relație romantică cu Zanni, colegul ei de la Survivor. Afirmă clar că nu a existat niciodată o poveste de dragoste între ei, ci doar o prietenie sinceră.

„Nu am avut niciodată o relație cu Zanni, nu m-a deranjat apropierea lui de Duli, îi doresc casă de piatră, sunt fericită pentru el, le doresc multă fericire dacă sunt împreună. Am văzut emisiunea cap-coadă, încă o urmăresc. Aș zice că e mult că am fost dezamăgită de el, dar au fost momente pe care nu le-am înțeles nici acum. Da, am vorbit cu el după ce am ieșit din show. În momentul în care știam că toți au ajuns acasă i-am scris, voiam să știu cum se simte, ce s-a mai întâmplat, dacă a ajuns bine. După care m-am trezit cu niște mesaje nepotrivite de la el și nu am mai vorbit după”, a mai spus ea.

Deși unii i-au văzut ca fiind extrem de apropiați în timpul Survivor, distanța și-a spus cuvântul. Ana Porgras nu mai are nicio legătură cu Zanni.

„Probabil s-a uitat pe interviurile pe care le-am dat de-a lungul competiției, pentru că 100% s-a uitat și el de la începutul competiției. Au fost momente în care nu am vorbit mereu în favoarea lui și cred că l-au deranjat treburile astea și de aici și mesajele pe care le-am primit de al el. Au fost niște chestii urâte, nu aș vrea să le spun. Îl văd câștigătorul Survivor All Stars”, a adăugat ea.

După eliminarea de la Survivor All Stars, Ana Porgras a ales să vorbească despre relația pe care o are cu Zanni. Potrivit acesteia cei doi au rupt orice legătură.

Adauga un comentariu