Cancan

Ana Porgras, accident grav pe traseu la Survivor. Cum a reacționat Zanni

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Porgras accident grav pe traseu la Survivor. Cum a reacționat Zanni
Ana Porgras, nevoită să părăsească Survivor după o accidentare gravă la Survivor

Fosta mare gimnastă Ana Porgras a suferit un accident destul de grav pe traseu la Survivor, în timpul duelului cu Ștefania Stănilă. Pentru „faimoasă”, aceasta reprezintă cel mai negru scenariu, deoarece înseamnă eliminarea ei din competiție. De altfel, Ana Porgras s-a retras din gimnastică, în urmă cu 12 ani, tot din cauza unor accidentări.

Ana Porgras, accident grav pe traseu la Survivor

Ana Porgras s-a accidentat grav pe traseu în timpul jocului pentru recompensă, când concura împotriva colegei și prietenei Ștefania Stănilă. Cursa s-a întrerupt, iar fosta gimnastă a fost transportată de pe traseu de colegii de trib.

„Nu îl mișca, mor!”, a țipat Ana Porgras, când co-echipierii au încercat să o ajute.

Inițial, Daniel Pavel a spus că Ana a suferit o entorsă, pentru ca, ulterior, medicii să confirme că a fost vorba de o fractură. Restul concurenților au câștigat recompensa în timpul în care fosta gimnastă a primit îngrijiri medicale. Pentru Ana, această accidentare reprezintă cel mai negru scenariu de la Survivor All Stars România.

După ce a țipat pe traseu din cauza durerii și a plâns în hohote cât era îngrijită medical, Ana Porgras a purtat o discuție de suflet cu Iancu Sterp. În timpul conversației, Anei i s-a confirmat că Zanni ține la ea.

„Ține mult la tine, a venit de dimineață cu vibe-ul ăla bun și când ai plecat a căzut”, i-a spus Iancu Sterp Anei Porgras, la Survivor.
„El ține la ea, am simțit să îi spun lucrul acesta, pentru că în ultima periodă s-au cam răcit”, a mai spus Iancu Sterp la testimoniale.

Când a avut loc de fapt accidentarea gimnastei

Accidentarea Anei Porgras, difuzată pe 30 aprilie la Pro TV, a dezvăluit de fapt când a fost filmat momentul respectiv. Fosta gimnastă a intrat în competiție cu Ștefania Stănilă, însă, din păcate, s-a accidentat destul de urât, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dar tocmai aici stă detaliul. Pe fișa de externare din Clinica Canela, acolo unde fosta gimnastă a fost internată, s-a putut afla data reală a filmărilor pentru Survivor.

Se știa că există o diferență de câteva zile între momentul în care show-ul a fost filmat și momentul în care show-ul este difuzat, însă această diferență chiar atât de mică, așa cum s-a întâmplat în cazul celor patru sezoane anterioare, ci una de-a dreptul colosală.

Mai exact, o diferență de 42 de zile între data trecută pe fișa Anei (19 martie) și data la care a fost difuzat episodul în cauză (30 aprilie).

Ana Porgras s-a retras din gimnastică în 2012, din cauza mai multor accidentări.

Adauga un comentariu