Prima pagină » Titlurile zilei » Anabela, prințesa țiganilor de la Grajduri, a făcut 18 ani. A sărbătorit majoratul în kilometrul zero al Bucureștiului, printre sute de trandafiri. Mai multe vedete i-au urat „La mulți ani” – FOTO

Anabela, prințesa țiganilor de la Grajduri, a făcut 18 ani. A sărbătorit majoratul în kilometrul zero al Bucureștiului, printre sute de trandafiri. Mai multe vedete i-au urat „La mulți ani” – FOTO

23 apr. 2024, 02:00, 22 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Sărbătoare mare la Grajduri. Anabela, prințesa țiganilor, a împlinit 18 ani. Tânăra a sărbătorit în kilometrul zero al Bucureștiului, iar mai multe vedete i-au urat „La mulți ani”. În mediul online, Anabela are zeci de mii de urmăritori

Sărbătoare mare în comuna ieșeană Grajduri. Anabela, prințesa țiganilor, a împlinit 18 ani. Tânăra face parte dintr-una dintre cele mai înstărite familii din comună, iar un asemenea eveniment nu putea trece neobservat. Anabela a sărbătorit majoratul într-unul dintre restaurantele de lux din București, chiar lângă Arcul de Triumf.

Îmbrăcată într-o rochie albastră, a purtat mai multe bijuterii, iar pe rețelele de socializare a încărcat fotografii în care apare cu un buchet uriaș de trandafiri în brațe. Tânăra iese în evidență prin ținutele pe care le poartă. Mereu sunt luxoase și sclipitoare, așa cum purtau adevăratele prințese. Despre romii de la Grajduri se poate spune că sunt unii dintre cei mai bogați din țară.

Anabela, prințesa țiganilor de la Grajduri, face furori în mediul online

De-a lungul timpului, romii au dezvoltat afaceri în diferite domenii și au reușit să strângă averi impresionante. La Grajduri, și-au construit adevărate palate, unele dintre acestea având zeci de camere. Anabela este una dintre cele mai răsfățate pirande din județul Iași. Tânăra a reușit să adune, pe rețelele de socializare, zeci de mii de urmăritori. Pe TikTok, postează videoclipuri care au milioane de vizualizări.

În majoritatea, apare purtând haine scumpe și bijuterii, așa cum spune tradiția țigănească. Este știut faptul că țiganii iubesc aurul, iar Anabela nu iese din tipar. Totodată, ea împarte cu internauții diferite evenimente din viața romilor. Mesele îmbelșugate nu lipsesc, mai ales de sărbători, iar tânăra arată cum trăiesc țiganii din Iași. Nu este singura „prințesă” din comunitate. Fetele care se trag din familii bogate își permit să trăiască așa cum o făceau adevăratele prințese, doar că ele locuiesc în palatele de la Grajduri.

Romii de la Grajduri, cunoscuți în toată țara

Romii din Grajduri au ajuns de multe ori în atenția publicului după fel de fel de grozăvii. De exemplu, de Bobotează, romii de la Iași se dau chiar și peste cap pentru ca mitropolitul să-i stropească cu agheasmă. Mai mult decât atât, pleacă spre casă cu zeci de litri de apă sfințită și stropesc mașinile de lux pe care le dețin. Ei spun că Dumnezeu îi protejează astfel. Tot de Bobotează, romii de la Grajduri își burdușesc portbagajele cu mâncare și băutură, pentru a avea un an nou îmbelșugat. Tradițiile acestora sunt oarecum ciudate și puțin cunoscute.

De exemplu, nunțile făcute la Grajduri în familiile bogate durează ca în basme, trei zile și trei nopți. Când vine vorba despre relații sentimentale, lucrurile se complică mult. De exemplu, încă se mai practică nunțile între minori, iar miresele sunt promise de la doar câțiva ani. În orice caz, comunitatea de romi de la Grajduri este condusă de un bulibașă, romii trăiesc, în mare, după legile lor, iar când este cazul, autoritățile îi mai vizitează. Zilele trecute, a fost sărbătorită Anabela, prințesa țiganilor de la Grajduri.

Comentarii
  • Noi îi urăm multe belite din cour in gura, țiganii le put carnea a caca, cea mai scârboasă rasa de pe pământ, fugăriți pământului

  • O fi olimpică la ceva de-o promovați așa.

  • Marș la muncă, nație neinvitată!

  • Miliarde facute din escrocherii,evaziune fiscala si furturi,cu complicitatea Politiei ,ANAF ului.
    Felicitări autorităților pentru altfel de paraziți sociali!!!

  • O fi Macron zurliul Europei, dar nu vei vedea cat va fi el presedinte tigani defiland sub Arcul de Triumf, decat facand parte din Legiunea Straina, la parada de 14 iulie. Romanii, daca au ales si reales un sas lenes si plimbaret si-au pierdut orice speranta de a mai fi o natie mandra si independenta. De ziua nationala pe sub arcul de triumf trec trupele de ocupatie, iar un celelalte zile trotinetistii drogati si printesele nomade de neam tiganesc. Maine poimaine, elevii romani vor fi obligati sa ingenuncheze la scoala in fata tiganilor si sa le ceara iertare finndca au fost oprimati ca robi.
    SUA si-ntregul APUS
    Droguri multe ne-au adus!
    Strans legat sub ROGVAIV
    Tineretul-i depresiv

  • Asta ar merge foarte bine la facut sapun!

  • Bai fie ei țigani, maghiari, turci, tătari, chinezi, extratereștri, etc, un lucru e clar : fata asta e frumoasa foc ! La multi ani, sa fie sănătoasă și să-și valorifice la maxim frumusețea nativa.

  • Geaba Anonime , indiferent cu ce o speli , tot pute a tigan. Are mirosul in piele.

  • Are cuc sigur.

  • Știri de rahat,într-un ziar de c…t

  • @Anonim de la 10:49
    Știi cum e…vulpea când nu ajunge la struguri zice că-s acri.
    Terminați naibii cu mentalitățile astea obosite de acum 200 de ani.

  • Robii nu pot avea printese. Stramosii pakistanezi au fost mai destepti decat romanii de acum: noaptea scoteau tiganii din orase. Stiau ei de fe.

  • fritz la timisoara a inceput sa i darame
    daca ar veni nemtii sa conduca in toate orasele ne ar scapa de tiganii inutili
    toti ei au incercat cu evreii pe motive similare?

  • ce sa face si ei

  • Asta cu vulpea si strugurii!! Treci si racoreste-te cu o laba daca o admiri asa tare.

  • Dobitocii ăștia care scriu despre vulpe și strugurii ei probabil că sunt tot niște țigani borâți că și aia. Că și ziarul asta de KKT care numai știri despre țigani și interlopi oferă. Țiganii vor fi robi toată viața lor. Eu put a fum, carnea,trupul lor pute. Păcat că nu a mai trăit Mareșalul Antonescu că aveam săpun până astăzi. Țiganii doar in ceaun îs buni.

  • Vladutule tata, hai ca i-ai da o limba la savarina la balaoachesa nu te mai kk pe dumneata

  • Bine ca recunoști ca puți a fum..

  • frumoasa!
    ca fapt divers, e plin de tigani langa tour de eiffel

  • parca e actrita de la Bollywood. numai buna de urcat in avion si directia Rajashtan

  • anabela are fata de Anabelu, are cuc 100%

  • sa moara ciprian ce ”nari” are printesa asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`