Titlurile zilei

Anabela, prințesa țiganilor de la Grajduri, a făcut 18 ani. A sărbătorit majoratul în kilometrul zero al Bucureștiului, printre sute de trandafiri. Mai multe vedete i-au urat „La mulți ani” – FOTO

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 22 Comentarii
Anabela prințesa țiganilor de la Grajduri a făcut 18 ani. A sărbătorit majoratul în kilometrul zero al Bucureștiului printre sute de trandafiri. Mai multe vedete i-au urat La mulți ani - FOTO
Anabela, prințesa țiganilor de la Grajduri, și-a sărbătorit majoratul

Sărbătoare mare la Grajduri. Anabela, prințesa țiganilor, a împlinit 18 ani. Tânăra a sărbătorit în kilometrul zero al Bucureștiului, iar mai multe vedete i-au urat „La mulți ani”. În mediul online, Anabela are zeci de mii de urmăritori

Sărbătoare mare în comuna ieșeană Grajduri. Anabela, prințesa țiganilor, a împlinit 18 ani. Tânăra face parte dintr-una dintre cele mai înstărite familii din comună, iar un asemenea eveniment nu putea trece neobservat. Anabela a sărbătorit majoratul într-unul dintre restaurantele de lux din București, chiar lângă Arcul de Triumf.

Îmbrăcată într-o rochie albastră, a purtat mai multe bijuterii, iar pe rețelele de socializare a încărcat fotografii în care apare cu un buchet uriaș de trandafiri în brațe. Tânăra iese în evidență prin ținutele pe care le poartă. Mereu sunt luxoase și sclipitoare, așa cum purtau adevăratele prințese. Despre romii de la Grajduri se poate spune că sunt unii dintre cei mai bogați din țară.

Anabela, prințesa țiganilor de la Grajduri, face furori în mediul online

De-a lungul timpului, romii au dezvoltat afaceri în diferite domenii și au reușit să strângă averi impresionante. La Grajduri, și-au construit adevărate palate, unele dintre acestea având zeci de camere. Anabela este una dintre cele mai răsfățate pirande din județul Iași. Tânăra a reușit să adune, pe rețelele de socializare, zeci de mii de urmăritori. Pe TikTok, postează videoclipuri care au milioane de vizualizări.

În majoritatea, apare purtând haine scumpe și bijuterii, așa cum spune tradiția țigănească. Este știut faptul că țiganii iubesc aurul, iar Anabela nu iese din tipar. Totodată, ea împarte cu internauții diferite evenimente din viața romilor. Mesele îmbelșugate nu lipsesc, mai ales de sărbători, iar tânăra arată cum trăiesc țiganii din Iași. Nu este singura „prințesă” din comunitate. Fetele care se trag din familii bogate își permit să trăiască așa cum o făceau adevăratele prințese, doar că ele locuiesc în palatele de la Grajduri.

Romii de la Grajduri, cunoscuți în toată țara

Romii din Grajduri au ajuns de multe ori în atenția publicului după fel de fel de grozăvii. De exemplu, de Bobotează, romii de la Iași se dau chiar și peste cap pentru ca mitropolitul să-i stropească cu agheasmă. Mai mult decât atât, pleacă spre casă cu zeci de litri de apă sfințită și stropesc mașinile de lux pe care le dețin. Ei spun că Dumnezeu îi protejează astfel. Tot de Bobotează, romii de la Grajduri își burdușesc portbagajele cu mâncare și băutură, pentru a avea un an nou îmbelșugat. Tradițiile acestora sunt oarecum ciudate și puțin cunoscute.

De exemplu, nunțile făcute la Grajduri în familiile bogate durează ca în basme, trei zile și trei nopți. Când vine vorba despre relații sentimentale, lucrurile se complică mult. De exemplu, încă se mai practică nunțile între minori, iar miresele sunt promise de la doar câțiva ani. În orice caz, comunitatea de romi de la Grajduri este condusă de un bulibașă, romii trăiesc, în mare, după legile lor, iar când este cazul, autoritățile îi mai vizitează. Zilele trecute, a fost sărbătorită Anabela, prințesa țiganilor de la Grajduri.

Comentarii
Adauga un comentariu