Actualitate

Analistul politic H.D. Hartmann, pentru BZI LIVE: „E nebunie ce se întâmplă, acum, în SUA, cu alegerile…! Joe Biden salută tractoare…! Democrații vor pierde rău la Congres…O bandă de nealeși îl conduc și distrug totul în lume…!”

Publicat: 07 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Analistul politic H.D. Hartmann pentru BZI LIVE E nebunie ce se întâmplă acum în SUA cu alegerile... Joe Biden salută tractoare... Democrații vor pierde rău la Congres...O bandă de nealeși îl conduc și distrug totul în lume...
H.D. Hartmann despre alegerile din SUA

Organizate la doi ani după alegerile prezidenţiale, H.D. Hartmann a vorbit la BZI LIVE despre aceste alegeri din SUA de la jumătatea mandatului, “midterms”, ce sunt de fapt transformate într-un referendum asupra ocupantului Casei Albe. Așadar, la acest scrutin, alegătorii îi vor desemna pe congresmanii din legislativul de la Washington şi practic din toate legislativele locale, precum şi guvernatorii a 36 din cele 50 de state.

„în spatele lui Biden, că el nu are capacitate să conducă, e o clică, o bandă care îl conduce. Trump, care nu a făcut nici un război, nu poţi spune că a fost rău. Biden a făcut pace cu talibanii, despre ce vorbim?!”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann la BZI LIVE

H.D. Hartmann a discutat luni, 7 noiembrie la BZI LIVE despre alegerile din SUA, din 8 noiembrie. Intitulate “midterms”, ceea ce înseamnă că au loc la jumătatea mandatului, buletinele de vot nu includ și numele lui Joe Biden, dar cu toate acestea, mulţi americani văd aceste alegeri ca pe un referendum asupra preşedintelui. Totodată, va fi un adevărat test pentru viitorul politic al lui Donald Trump, care s-a implicat intens în campanie, organizând mitinguri în toată ţara. Așadar, pentru cei doi, care au în vedere o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2024, rezultatul “midterms” ar putea fi un moment decisiv.

„Este insultător ce se întâmplă în SUA cu Joe Biden, să ai un asemenea reprezentant, e grav. Iar dacă aceste alegeri vor reprezenta ceva, toată tendinţa în SUA este să îi spulbere pe democraţi. Este o nebunie în SUA, iar minciunile acestor globalişti le văd.

În SUA, are loc rotaţie de partide. Iar în spatele lui Biden, că el nu are capacitate să conducă, e o clică, o bandă care îl conduce. Trump, care nu a făcut nici un război, nu poţi spune că a fost rău. Biden a făcut pace cu talibanii, despre ce vorbim?!

De ce America are voie să aibă colonii peste tot în lume, iar Rusia nu are dreptul? Ce e aşa greu Biden să vezi ce se întâmplă în Ucraina? Nu zic să nu îi sprijini, dar să nu sprijini naţionalismul de extremă dreaptă! 2,5 miliarde de dolari pe oră Ucrainei, ca să sprijine un guvern de extremă dreaptă ca să eradicheze o civilizaţie vorbitoare de limba rusă. Ăsta este un obiectiv nazist! Asta e democraţie?

Rusia este agresor pe teritoriul Ucrainei, ăsta e adevărul. Dar asta justifică să plăteşti 2.5 miliarde de dolari pe oră ca să eradici civilizaţia rusă? Ce face SUA? Aliaţii cui suntem noi, România? Unul care vrea să şteargă de pe faţa pământului o cultură? Să uiţi marile crime din Afganistan, cu asta suntem noi parteneri strategici?

Donald Trump nu va redeveni preşedinte. Ron DeSantis (n.r. guvernator al Floridei) va avea o şansă”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Interesele naţionale ale României au fost trădate”

Având în vedere aceste alegeri din SUA, unii candidați anunță că vor lansa o serie de anchete parlamentare asupra lui Joe Biden, pe când acesta îi imploră pe votanți să-i încredinţeze majorităţi suficiente pentru a ocoli regulile parlamentare care în prezent îl împiedică să legalizeze avortul la nivel naţional sau să interzică puştile de asalt.

Acesta fiind contextul, analistul politic H.D. Hartmann amintește că alianța cu americanii nu aduce nimic bun statului român. De altfel, nici UE nu aduce prea multe beneficii, de vreme ce suntem nevoiți să oferim Moldovei 90% din necesarul de energie electrică.

„Cu cine suntem noi acum aliat în Statele Unite? Cu ăia care mint toată ziua? Care a tăiat păduri amazoniene ca să ascundă infracţiunile lui Hunter Biden? Păi înseamnă că avem o problemă. Atunci când îţi alegi aliatul, trebuie să ştii cu cine eşti aliat. Noi suntem aliaţi cu o bandă de tâlhari care l-au pus pe Biden preşedinte. Nu cu cele 70 de milioane de americani care spun Nu războiului din Ucraina şi lui Zelenski.

Ori alianţa cu SUA respectă interesele statale ale României, ori nu avem nimic. Suntem aliaţi cu diferite grupări care îşi pun preşedintele în funcţie. Suntem aliaţi cu un guvern care eradichează de pe faţa pământului o civilizaţie.

Trabucel, tu cu cine eşti aliat la ora actuală? Eşti un umil slugoi al celor care vor eradicarea unui popor de pe suprafaţa Pământului. Iar asta se numeşte nazism!

Voi ştiţi ai cui aliaţi sunt liderii voştri? Pentru că eu nu văd o alianţă politică istorică reală.

Interesele naţionale ale României au fost trădate. De ce a fost nevoită România să dea necesarul de 90 % Moldovei? Să le dea Soros cu găleata curent electric, Merkel, Macron… La ce buni ne sunt aliaţii europeni dacă noi asigurăm pe banii noştri, din sărăcia noastră, a românului, ăia pe care Olanda îi insultă toată ziua şi pe care Trabucel o apără. Să-mi explice mie, UE, de ce nu ne ajută şi de ce nu ajută Moldova?

Cucoana de la Chişinău îşi face şi câinele, dacă latră la ea, agent rus. Ce logică e să mai ai aliaţi? Unde e logica, mă, băieţi? Cu cine sunteţi voi, de fapt, aliaţi? Nu se poate să îţi trădezi țara în felul ăsta.. Să trădezi mai mult de jumătate de români din Ucraina, spunând că eşti membru al UE.

Iar presa română tace, ca orice presă de slugi”, a conchis H.D. Hartmann.

De asemenea, H.D. Hartmann a vorbit la BZI LIVE și despre blackout-ul preconizat în România.

Comentarii
Adauga un comentariu