Cancan

Anamaria Prodan a slăbit drastic. Au afectat-o zvonurile cu privire la divorț?

Publicat: 11 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan a slăbit drastic. Au afectat-o zvonurile cu privire la divorț
Anamaria Prodan se poate lăuda cu un corp la care multe femei doar visează

Într-o imagine postată pe Instagram, se poate observa faptul că Anamaria Prodan a slăbit drastic. Frumoasa impresară și-a pus pe contul ei de socializare o fotografie în costum de baie, iar fanii au reacționat imediat. Vedeta nu poate fi oprită din drumul ei în a-și găsi fericirea și liniștea.

Cu toate că în ultima perioadă zvonurile cu privire la despărțirea de Laurențiu Reghecampf au fost tot mai dese, Anamaria s-a detașat și a ales să părăsească țara pentru a-și găsi liniștea.

Anamaria Prodan a slăbit drastic

Anamaria Prodan știe să își facă viața mai frumoasă, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul ei. Blondina, aflată în Dubai, la apartamentul de lux pe care îl deține s-a pozat într-un costum de baie care îi pune în evidență silueta perfect lucrată la sală.

Forma fizică a impresarei i-a pus pe gânduri pe urmăritorii vedetei de pe Instagram. Astfel, mulți dintre fanii cuplului Prodanca-Reghecampf au sesizat că blondina a slăbit, punând acest lucru pe faptul că Anamaria Prodan a suferit în urma bârfelor cu privire la infidelitățile soțului ei.

„Wow, ce bine arăți ”, „ Super. Se vede că ai mai slăbit ” au fost doar câteva dintre comentariile internauților la poza care a făcut ravagii pe social media.

Anamaria Prodan, tună și fulgeră pe Instagram

Anamaria Prodan a trecut la nivelul următor, astfel încât blondina îi amenință pe cei care îndrăznesc să se lege de Laurențiu Reghecampf și implicit de familia ei. Sexy-impresara a adresat cuvinte dure celor care îi doresc răul și așteaptă cu sufletul la gură ca cei doi să divorțeze.

“Orice prieteni sus-puși sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el, să nu mă uit către ei eu! Pentru că nu ating pe nimeni, doar mă uit. Mă rog la Dumnezeu și atât, finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău .” a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Vedeta a declarat că soțul ei nu are nicio legătură cu presupusele femei cu care se zvonește în presă că ar înșela-o pe cunoscuta femeie de afaceri.

„Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net… Mama mea. Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte? Cum facem? ” a mai scris Anamaria Prodan pe social media.

Adauga un comentariu