Cancan

Anamaria Prodan, apariții incendiare în Playboy. Celebra impresară a luat o decizie surprinzătoare după divorțul de Laurențiu Reghecampf 

Publicat: 23 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan apariții incendiare în Playboy. Celebra impresară a luat o decizie surprinzătoare după divorțul de Laurențiu Reghecampf 
Anamaria Prodan își dorește să pozeze nud pentru a doua oară în revista Playboy atunci când va împlini 50 de ani.

Controversata Anamaria Prodan a atras privirile bărbaților cu aparițiile incendiare în Playboy. Extrem de sinceră și cu o atitudine nonconformistă, vedeta a fost mereu în atenția publicului. Recent, celebra impresară a luat o decizie surprinzătoare după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, ipostaze nud în Playboy

Impresara Anamaria Prodan are o viață tumultoasă atât pe plan profesional, dar și personal. Fosta soție a celebrului Reghecampf a provocat de nenumărate ori controverse în spațiul public. Vedeta nu s-a ferit să vorbească despre trecutul ei amoros sau despre aparițiile nud în celebra revista Playboy. 

În anul 2007, sexy impresara a pozat dezbrăcată, iar ipostazele provocatoare aveau să o propulseze în topul preferințelor bărbaților celebri din România. Fosta soție a lui Reghe a mărturisit că nu regretă faptul că a apărut în ipostaze nud și că va repeta această experiență atunci când va împlini 50 de ani.

Decizia i-a surprins pe admiratorii vedetei, care așteaptă cu nerăbdare pictorialul provocator. Impresara de fotbaliști a vorbit în cadrul unui interviu despre dorința de a mai poza în Playboy, dar și despre reacțiile lui Gigi Becali atunci când vede câte o poză deocheată cu ea.

„În ziua în care voi împlini 50 de ani voi apărea într-un nou pictorial în Playboy. Sunt bărbați care-și doresc aventuri cu mine, dar noi legăm prietenii. Până nu mă cunosc, ei se uită la cum arăt. Apoi își dau seama de calitățile mele intelectuale. (…)

Gigi îmi spune «Tată, nu e bine să faci așa ceva, nu e firesc». Dar eu i-am zis «Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place nu te mai uita»”, a precizat sexy impresara.

Anamaria Prodan a divorțat recent de Laurențiu Reghecampf după o căsnicie de mai mulți ani. Chiar dacă la început vedeta a negat zvonurile apărute în presă și posta mesaje emoționante pe Instagram pentru soțul ei, se pare că aceștia au ajuns la divorț. 

Celebrul cuplu a recunoscut că s-au despărțit definitv, iar după separare Anamaria Prodan a luat o decizie care i-a surprins pe toți.

Ce vrea să facă celebra impresară după divorțul de Reghe

Anamaria Prodan a șocat publicul nu de puține ori. Aceasta este cunoscută drept una dintre cele mai nonconformiste celebrități din România, iar viața privată a provocat mereu interesul admiratorilor ei. Impresara este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde postează fotografii și mesaje îndrăznețe.

În ultima perioadă, a fost prezentă pe marile ecrane după despărțirea scandaloasă de soțul ei celebru. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a luat o decizie uimitoare imediat după divorț. 

Sexy impresara de fotbaliști a mărturisit faptul că își va reface viața și va iubi din nou, fiind pregătită pentru un nou mariaj alături de bărbatul care va reuși să îi cucerească inima.

Mai mult decât atât, controversata vedetă a precizat cum ar trebui să fie viitorul partener de viață, având în vedere faptul că ea a fost mereu o femeie independentă și puternică.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect?

În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a declarat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan își dorește să pozeze nud pentru a doua oară în revista Playboy atunci când va împlini 50 de ani. După divorțul de Reghecampf, sexy impresara se declară pregătită să iubească din nou și să își refacă viața.

Adauga un comentariu