Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, decizie de ultimă oră. De ce nu vrea impresara să se prezinte la procesul intentat de Corina Caciuc

Publicat: 14 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan decizie de ultimă oră. De ce nu vrea impresara să se prezinte la procesul intentat de Corina Caciuc
Anamaria Prodan susține că lumea ar fi văzut imagini cu Corina Caciuc înainte ca tânăra să formeze un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, de aceea, impresara consideră că nu are motive să se întâlnească cu ea la tribunal

Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul intentat de Corina Caciuc, după ce iubita lui Reghe a dat-o în judecată. Întâlnirea dintre cele două rivale trebuie să aibă loc mâine la tribunal, dar impresara a anunțat cu o zi înainte că nu se va întâlni cu actuala parteneră a lui Reghecampf. Aceasta și-a justificat decizia, spunnd că toată lumea ar ști deja cine e Corina Caciuc.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf -au întâlnit la tribunal pentru al doilea termen, însă nu au ajuns la niciun numitor comun. Impresata ar trebui să se întâlnească și cu iubita lui Reghe, Corina Caciuc, după ce aceasta a dat-o în judecată.

Anamaria Prodan nu se va prezenta la proces

Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan pentru calomnie, după ce impresara ar fi transmis diferite mesaje dure despre ea. Procesul este programat mâine, dar impresara a susținut că nu va merge, pentru că, spune ea, oricum toată lumea ar ști deja cine e cea care urmează să-l facă tată din nou pe Laurențiu Reghecampf.

În decizia impresarei de a nu se prezenta la proces, Anamaria Prodan susține că lumea ar fi văzut imagini cu Corina Caciuc înainte ca tânăra să formeze un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, de aceea, impresara consideră că nu are motive să se întâlnească cu ea la tribunal.

„Mâine e? Nici nu mai știu, am atât de multe deschise de ei doi încât nu mai știu care sunt, pentru cine, bine că îl am pe avocatul meu. Nu (n.r. nu mă prezint). Eu mă uit în presă, văd, citesc, văd fotografii cu o domnișoară care a trăit o astfel de viață. Calomie pentru ce?”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan a susținut că ea a cerut ca divorțul să aibă loc la notar

După ce s-au întâlnit la proces, Anamaria Prodan a susținut că ea a cerut ca divorțul să aibă loc la notar, pentru a se încheia mai repede. Reghe nu ar fi fost însă de acord și ar fi refuzat ideea impresarei. Vedeta e de părere că antrenorul nu ar dori asta din cauza partajului.

„Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe, e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine.

Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar’, a spus Anamaria Prodan după ce a ieșit din sala de judecată”, a spus Anamaria Prodan pentru aceeași sursă, după al doilea termen al procesului de divorț.

Adauga un comentariu