Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan îi arată lui Reghe ce a pierdut. Prodanca a postat o nouă fotografie incediară

Publicat: 26 mai 2022
Anamaria Prodan cu o rochie aurie și cu un zâmbet larg pe față
Impresara i-a uimit pe fanii săi de pe Instagram cu o nouă fotografie de-a dreptul incendiară de la piscină, în costum de baie

Anamaria Prodan nu ratează nicio ocazie prin care îi poate arăta lui Laurențu Reghecampf ce a pierdut. Impresara i-a uimit pe fanii săi de pe Instagram cu o nouă fotografie de-a dreptul incendiară de la piscină, în costum de baie. A profitat din plin de soare și de vremea călduroasă și s-a lăsat fotografiată în ipostaze amețitoare.

Nu mai este un secret faptul că Anamaria Prodan este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare și împărtășește fiecare moment din viața ei cu fanii pe care îi are, mai ales după ce s-a aflat că mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la sfârșit.

Anamaria Prodan s-a pozat la piscină

După ce mariajul impresarei cu antrenorul a ajuns la sfârșit, Anamaria Prodan a adoptat statutul de femeie liberă care se bucură de orice lucru din viața ei. Cu acest prilej, aceasta se fotografiază în impostaze din ce în ce mai incendiare.

Anamaria Prodan s-a pozat la piscină, într-un costum de baie de culoare neagră, decupat, care i-a pus formele voluptuoase în evidență. Sexy impresara a ținut să le spună fanilor și unde este, așadar a confirmat că se află în capitala Emiratelor Arabe Unite.

Fotografia nu a scăpat de ochii fanilor și a primit numeroase reacții pozitive din partea acestora.

Reghe, ipostază emoţionantă cu cel de-al treilea copil

Deşi se află în plin proces de divorţ cu Anamaria Prodan, care pare că nu se sfârşeşte prea curând, antrenorul Craiovei se bucură de cele mai frumoase momente. În urmă cu câteva zile, Corina Caciuc a născut un băieţel perfect sănătos, iar părinţii sunt în culmea fericirii.

Bucuria lui Reghe a fost împărtăşită şi pe reţelele de socializare, care a postat pe contul personal de socializare o imagine adorabilă cu fiul său și al Corinei Caciuc. În fotografie se poate observa că micuțul poartă un body alb, pe care este scris un mesaj înduioșător: „Îl iubesc pe tati”.
Adauga un comentariu