Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, mesaj acid după ce Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu Corina Caciuc: „Nu meritau nici să fie puși sub preș”

Publicat: 05 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan mesaj acid după ce Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu Corina Caciuc Nu meritau nici să fie puși sub preș
Anamaria Prodan, mesaj acid după ce Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf este în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan. Recent, pe rețelele de socializare, antrenorul a publicat o fotografie cu actuala sa parteneră, cei doi fiind surprinși în piscină. La o zi distanță, Anamaria Prodan a postat un mesaj acid, prin care făcea referire la Laurențiu Reghecampf.

Dacă atunci când era împreună cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu era toată ziua în lumina reflectoarelor, nu avea nici măcar cont pe rețelele de socializare, acum lucrurile s-au schimbat. Antrenorul nu se sfiește să posteze fotografii cu Corina Caciuc și cu fiul lor, Liam. În acest weekend, proaspeții părinți au avut parte de o escapadă romantică și s-au fotografiat în ipostaze tandre, la piscină. Fotografia a strâns imediat zeci de aprecieri și sute de comentarii. La o zi distanță, Anamaria Prodan a postat un mesaj adresat celor care nu meritau admirația ei.

Anamaria Prodan, mesaj acid după ce Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu Corina Caciuc

Weekend-ul trecut, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au dedicat câteva momente de relaxare. După victoria echipei Neftchi Baku, formația antrenată de Reghe, proapătul tătic și iubita sa au mers la pisicină și au imprtalizat momentul.

Pe contul său de Instagram, antrenorul de fotbal și Corina Caciuc s-au fotografiat în ipostaze tandre, la pisicină. Ulterior, Anamaria Prodan a postat un mesaj acid adresat oamenilor care au trecut prin viața ei, făcând referire chiar la încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

„Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o a fost să pun pe piedestal oameni ce nu meritau nici să fie puși sub preș”, este mesajul publicat de Anamaria Prodan, pe InstaStory, în urmă cu puțin timp.

Laurențiu Reghecampf: „Sunt foarte fericit, o iubesc”

Înainte de venirea pe lume a lui Liam, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că este împlinit și că viața sa a luat o întorsătură pozitivă. Mai mult, acesta i-a transmis un mesaj și fostei sale partenere, susținând că își dorește să aibă parte de aceleași lucruri.

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, la începutul acestui an.

Pe rețelele de socializare, antrenorul de fotbal postează adesea imagini cu băiețelul său. Recent, acesta a publicat o fotografie cu băiețelul său, în timp ce dormea. Cel mic e întins pe pat și ține în brațe o jucărie de pluș. Inițial, fotografia a fost făcută publică pe contul Corinei Caciuc, apoi a fost distribuită de antrenorul de fotbal.

Adauga un comentariu