Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf în cadrul lansării celor două cărți: ,,Am un capitol tribut dedicat lui Laurențiu Reghecampf, căruia trebuie să..”

Publicat: 24 oct. 2021
Anamaria Prodan Reghecampf
Cunoscuta impresară refuză de a se răzbuna pe soțul ei, considerând că este cea mai nepotrivită cale de a arăta cuiva că a greșit

Anamaria Prodan a fost numai un zâmbet la lansarea celor doua cărți. În plin divorț de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a lansat două cărți, una despre cariera și viața ei și o altă carte despre mama ei, regretata Ionela Prodan. Impresara nu a lăsat evenimentul să treacă fără a-i adresa un mesaj soțului ei.

Dacă pe plan sentimental lucrurile nu sunt tocmai roz, pe plan profesional Anamaria Prodan nu se dezice de planurile ei. Impresara a fost gazda evenimentului în care și-a lansat cele două cărți:  ”Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, dar și ”Cântecul vieții mele”, cea din urma fiind cartea vieții Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan a profitat de viața încărcată  pe care o are și a pus în rânduri fiecare trăire, experiență, dar și suferință:

“Este viața mea, este o carte în care am pus suflet, o carte în care îmi spun viaţa. Și am un capitol tribut dedicat lui Laurențiu Reghecampf, căruia trebuie să îi mulțumesc pentru acest copil minunat, pentru Laurențiu jr”

“Am învățat sa iert. Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune.

Mă simt atât de liniștită astăzi, căci moment mai bun pentru această lansară nu putea să vină pentru că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: ” Sunt o persoană sensibilă, da, plâng și eu”

Orice s-ar întâmpla în viața ei, Anamaria Prodan rămâne o femeie cu coloană vertebrală, puternică și cu fruntea sus. Se declară sensibilă, iar atunci când ”cade”, în sânul familiei este locul unde își ”încarcă bateriile”:

“Sunt o persoană foarte sensibilă, da, plâng și eu, dar întotdeauna mă ridic cu ajutorul familiei mele. Am depășit momentele zâmbind, plină de optimism și cu ajutorul lui Dumnezeu”

Tot ce îmi mai doresc acum este ca ai mei, copiii mei, să fie fericiți, să fie puternici și să ajungă mai mari decât am fost eu vreodată. Acum nu îmi lipsește nimic, am tot ce îmi doresc și mi-ar fi teamă să mai cer ceva de la Dumnezeu pentru că mi-a dat de toate”, a declarat Anamaria Prodan.

Ziua avenimentului nu a fost aleasă întâmplător, nimic nu este la voia sorții în viața impresarei.  Lansarea cărții ”Cântecul vieții mele” a venit în cel mai greu moment din viața ei. Chiar dacă fizici nu îi este aproape, Ionela Prodan îi apare în vise exact la momentul potrivit și îi ghidează pașii:

”Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune. Mă simt atât de liniștită astăzi, căci moment mai bun pentru această lansare nu putea să vină pentru că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei.

Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis, mi-a spus: ‘Gata, ridică-te și mergi mai departe!’. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut, în această dimineață, să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate”, a precizat Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu