Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, reacție total neașteptată după ce Laurențiu Reghecampf a postat ecografia copilului său

Publicat: 16 ian. 2022
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și-a cerut scuze de la Anamaria Prodan, după ce, în trecut, sexy-impresara ar fi aflat despre așa-zisele infidelități ale lui

Anamaria Prodan a avut primele reacții, după ce Laurențiu Reghecampf a postat prima imagine cu ecografia copilului său, ce urmează să vină pe lume. Sexy-impresara a avut o reacție total neașteptată, după ce fostul ei partener de viață a confirmat faptul că va fi tătic, din nou.

Vedeta nu a ezitat să spună ce crede, ca de fiecare dată. Anamaria Prodan a ținut să-i ureze noroc copilului și spune că el nu are nicio vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui. Mai mult, vedeta spune că îi dorește tot ce vrea și pentru copiii ei, deci toate cele bune.

Laurențiu Reghecampf, prima imagine cu copilul lui, ce urmează să vină pe lume

Laurențiu Reghecampf urmează să devină din nou tătic, lucru confirmat chiar de el, în urmă cu puțin timp. Celebrul antrenor de fotbal a postat prima imagine cu ecografia copilului său, ce urmează să vină pe lume. Fostul fotbalist a impresionat tot internetul cu poza făcută publică cu ecografia bebelușului. Laurențiu Reghecampf va deveni tătic în următoarele luni și se pare că abia așteaptă acest lucru, după mărturisirea făcută pe Instagram.

” Fericire sa aveti si sanatate😍/ Sa fiți fericiți ever!❤️/ Felicitări! Sa fie sănătos și sa va aducă numai fericire!❤️/ Doamne ajuta sa fie bine bebelușul si mămica lui !!Sa fiti Fericiți!!/ Felicitari ,si multa sanatate la toti❤️/ Sa fiți sănătoși și fericiți! Doamne ajuta! ❤️😍/ Felicitari mister sa fie sanatos si fericit multa sanatate mister🤗🤗❤❤/ Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!!!!❤️”, au fost doar câteva comentarii venite din partea internauților.
Adauga un comentariu