Cancan

Anamaria Prodan și-a refăcut viața după despărțirea de Flavius Nedelea!? Ce mesaj a trimis vedeta

Publicat: 23 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan și-a refăcut viața după despărțirea de Flavius Nedelea Ce mesaj a trimis vedeta
Anamaria Prodan a postat un mesaj cu subinteles pe retelele de socializare

Relația dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea a ajuns la final la puțină vreme după ce a început, din cauza unor motive personale pe care le-au avut ambii.

Chiar dacă au avut o relație foarte frumoasă, au decis să rămână prieteni și să își împărtășească în continuare respectul.

Ce mesaj a trimis vedeta în mediul online

Cu doar câteva ore în urmă, însă, impresara a făcut un gest în mediul online prin care ar da de înțeles că în viața ei s-ar afla un alt bărbat. Se știe despre Anamaria Prodan că, pe cât de puternică apare de fiecare dată în fața fanilor ei, pe atât de romantică și sensibilă este ca femeie atunci când iubește. Iată care a fost motivul care a stârnit un val de reacții în rândul internauților.

Anamaria Prodan este mereu plină de surprize și, chiar dacă viața s-a dovedit a fi cu totul imprevizibilă, nu uită niciodată să fie cu zâmbetul pe buze și să pună, de asemenea, zâmbetele pe chipurile tuturor oamenilor pe care îi întâlnește, fie cu o vorbă bună, fie atunci când își arată sentimentele pe care le poartă în suflet. Aflată în vacanță, pe plajă, impresara a profitat de moment și și-a „scris”, în cel mai romantic mod, sentimentele pe nisip.

Anamaria Prodan și-a refăcut viața după despărțirea de Flavius Nedelea!?

Mesajul a avut o direcție clară, dat fiind faptul că a ținut să menționeze că i se adresează unei persoane foarte speciale din viața sa.

„I love, Anamaria P. Pentru tine”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan i l-a transmis unei anumite persoane dragi ei.

Anamaria Prodan   și Flavius Nedelea și-au spus adio la scurtă vreme după ce s-au declarat un cuplu. Mulți au fost de părere că se potrivesc foarte bine, însă cei doi au decis să rămână doar la statutul de prieteni.

În urmă cu circa 6 săptămâni, impresara a fost cea care a dat vestea în mediul online.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de to ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!”, a fost mesajul prin care Anamaria Prodan a anunțat despărțirea de Flavius Nedelea.

Adauga un comentariu