Cancan

Anca Alexandrescu, biografie a unei femei de succes 

Publicat: 15 feb. 2022
_____ Vizualizări 14 Comentarii
Anca Alexandrescu biografie a unei femei de succes 
A activat în biroul de presă și comunicare al Primăriei București, în frunte cu primarul de atunci, Sorin Oprescu

Anca Alexandrescu are o biografie de apreciat. În trecut a condus departamentele de comunicare ale liderilor PSD și a fost primul jurnalist care i-a luat interviu lui Liviu Dragnea din spatele gratiilor. 

Este fiica jurnalistului Horia Alexandrescu, fondatorul ziarului „Curierul Național” și al cotidianului „Cronica Română”.  

anca alexandrescu si viorica dancila
A condus campanii de publicitate și marketing pentru alegerile prezidențiale

Anca Alexandrescu, biografie demnă de o femeie de succes

Anca Nicoleta Alexandrescu este om de comunicare și politică. Și-a început activitatea ca și jurnalist la publicația „Ziua”, iar mai apoi a făcut un salt către funcția de jurnalist politic intern în cadrul partidului PSD.

Este una din cele mai influente prezențe feminine din spațiul politic. A condus campanii de publicitate și marketing pentru alegerile prezidențiale. Oficial, este consilier onorific al premierului, neoficial este omul din spatele lui Liviu Dragnea și a fostului prim-ministru Viorica Dăncilă. A coordonat și oameni politici în campaniile de promovare precum Adrian Năstase și Victor Ponta. A activat în biroul de presă și comunicare al Primăriei București, în frunte cu primarul de atunci, Sorin Oprescu. 

Agenția sa de comunicare, Monitoring Media, s-a ocupat de imaginea Ministerului Dezvoltării, care la acea vreme era condus de Liviu Dragnea. După decăderea partidului,a Alexandrescu a fost numită în funcția de director de comunicare al companiei kazahă, KazMunayGas (Rompetrol). 

declaratia de avere a ancai alexandrescu
Anca Alexandrescu a încasat peste 114.000 de lei

„Probabil ca să nu ne speriam: în numai patru luni și doar de la o singură firmă, Anca Alexandrescu a încasat peste 114.000 de lei. De la Rompetrol, consiliera lui Dragnea nu ne-a zis cât a luat”, scria jurnalistul Cătălin Prisacariu, pe blogul său, în anul 2017.

S-a căsătorit în 2008 cu omul de afaceri Dan Andronic, dar la scurt timp au divorțat. Au împreună un băiat, Radu, și o fetiță, Maria, care apare în filmul de prezentare al României în prezența liderilor UE. 

„Țara, ca și mama, sunt de genul feminin, de aceea le iubim pe amândouă din tot sufletul nostru”, spunea fiica Ancăi Alexandrescu în videoclipul de prezentare a locurilor pitorești și evenimentelor memorabile din istorie.  

fiica ancai alexandrescu
Au împreună un băiat, Radu, și o fetiță, Maria, care apare în filmul de prezentare al României în prezența liderilor UE

Anca Alexandrescu a ținut primul interviu al lui Liviu Dragnea din închisoare 

Anca Alexandrescu a obținut informații în premieră de la politicianul Liviu Dragnea aflat în spatele gratiilor. Printr-un interviu online, fosta persoană de comunicare a președintelui PSD a reușit să vorbească cu acesta despre politică, dosarele pentru care a fost anchetat, dar și despre viața în penitenciar. 

Vizibil afectată de decizia instanței de a sta în arest 3 ani și 6 luni, Alexandrescu a remarcat o schimbare în comportamentul omului politic. 

anca alexandrescu si dan andronic
S-a căsătorit în 2008 cu omul de afaceri Dan Andronic, dar la scurt timp au divorțat

„Vă văd că zâmbiți, dar nu e zâmbetul dv.”, spune reporterul. 

„Anca, să nu uităm unde sunt, oricine zâmbește aici, zâmbește amar. Dar asta nu înseamnă că m-au îngenuncheat sau m-au frânt. Asta nu se va întâmplă. Cu toate că ei, tot anul asta, nu m-au lăsat în pace. M-au condamnat total nevinovat, m-au adus aici și uite, domne, l-am scos din viață politică și e suficient. A fost doar un simplu fapt, că doar într-un an și o lună, 13 luni, eu n-am avut voie să vorbesc cu presa.”, declara Dragnea la acea vreme. 

În prezent, Anca Alexandrescu este moderator al emisiunii „Culisele statului paralel” de pe postul de televiziune Realitatea unde își lărgește biografia unui om de succes. 

 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Comentarii
  • Căt creier să ai să vorbești urât de o persoană pe care sigur nu o cunoști. Sti si mie mi se pare că esti un tâmpit poate așa îți dai seama cum esti tu. Comunicarea este un schimb de informații, atât. Dacă nu îți place nu trebuie să jignești, este suficient că nu ai fost convins.

  • Radu Tudor – ziarist Antena 3- Am dovezi indubitabile despre – presedintele Johannis- Acesta vinde Romania- concernelor sträine si primeste sume mari in Euro pe care apoi le depune pe contul lui din Elvetia. De ce DNA nu actioneazä? Acest individ ne uräste pe noi romänii.

  • PUTIN e super inteligent si sänätos. Celelalte comentarii sunt o propagandä imbecilä- mincinoasä a canaliilor de americani.

  • Care „om de succes” ? Consiliera condamnaților penali Sorin Oprescu și Liviu Dragnea, fetița lui tăticu Horia Alexandrescu, doi copii și ex-nevasta lui Dan Andronic de la Cartelul Mafia Media (Cartelul adeverit prin sentința definitivă la procesul dinTimisoara). Iar Realitatea a lăsat „gaura” imensa de datorii la stat și s-a înființat Realitatea Plus care repeta figura iar. Golanii.

  • Marian Care „om de succes” ? Consiliera condamnaților penali Sorin Oprescu și Liviu Dragnea, fetița lui tăticu Horia Alexandrescu, doi copii și ex-nevasta lui Dan Andronic de la Cartelul Mafia Media (Cartelul adeverit prin sentința definitivă la procesul dinTimisoara). Iar Realitatea a lăsat „gaurahttps://m.olx.ro/d/oferta/stilou-chinezesc-IDdx3fF.html imensa de datorii la stat și s-a înființat Realitatea Plus care repeta figura iar. Golanii.

  • vizitele dese ale lui johanis in tari din „lumea a treia”intr-un avion particular este posibilitatea de a transfera sume mari de bani fara prea multa supraveghere

Adauga un comentariu