Cancan ultimă oră

Anca Dumitra a pozat nud? În ce ipostaze incendiare se afișează actrița pe rețelele de socializare

Publicat: 11 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Dumitra a pozat nud În ce ipostaze incendiare se afișează actrița pe rețelele de socializare
Pe rețelele de socializare, vedeta este extrem de apreciată

Una dintre cele mai discrete actrițe, Anca Dumitra pozează nud pe Instagram. Focoasa brunetă a devenit celebră după ce a interpretat rolul lui Geanina din „La Fierbinți”. Ipostazele în care a apărut vedeta a „zăpăcit” mințile bărbaților.

Frumoasa actriță a devenit extrem de populară și în mediul online, având parte de mulți admiratori. Cu siguranță fanii serialului „Las Fierbinți” sunt extrem de încântați când își văd preferata actriță pe micile ecrane. La fel de bucuroși sunt și internauții vedetei, aceasta bucurându-se de apreciere și comentarii de laudă pe social media.

anca dumitra acoperita de o camasa alba
Frumoasa actriță a devenit extrem de populară și în mediul online

 

Actrița din „Las Fierbinți”, despre familie: Cum arată bărbatul perfect în viziunea vedetei

De curând, în cadrul unui interviu, celebra actriță a mărturisit despre calitățile pe care le apreciază la un bărbat. Frumoasa brunetă a menționat că nu și-a dorit niciodată un bărbat perfect. Printre calitățile pe care vedeta le apreciază la un bărbat se numără bunătatea. De asemenea, vedeta se vede alături de un bărbat cinstit.

Pe rețelele de socializare, vedeta este extrem de apreciată. Actrița primește zilnic mesaje în privat de la bărbații care o admiră. Anca spune că, de obicei, mesajele primite din partea fanilor sunt drăguțe și chiar amuzante în unele situații. Vedeta nu se arată deranjată de faptul că se află în atenția internauților de pe Instagram.

Anca Dumitra se bucură de atenția fanilor nu doar datorită rolului pe care îl are în celebrul serial. Vedeta este o femeie este extrem de sexy și frumoasă. Focoasa brunetă este conștientă de modul în care arată, știind care sunt atuurile care atrag privirile celor din jur.

anca dumitra intr-o tinuta sexy asezata jos
Vedeta este o femeie este extrem de sexy și frumoasă

Anca Dumitra, apariție nud pe Instagram? Cum pozează focoasa brunetă pe social media

Pe rețelele de socializare, Anca Dumitra impresionează cu ținutele sale sexy. Chiar dacă este una dintre cele mai discrete vedete, bruneta știe cum să se dezgolească frumos. Vedeta nu a pozat nud niciodată, însă în poziții fierbinți actrița nu a ezitat să se afișeze. Sub pozele dezgolite și sexy a vedetei, fanii comentează extrem de activ. Spre deosebire de Alexandra Stan, pozele actriței adună doar cuvinte de laudă.

Chiar dacă corpul vedetei nu este unul voluptos la fel ca al Antoniei, vedeta este extrem sexy. În ultima perioadă, actrița abundă pagina sa de Instagram cu poze în ipostaze sexy. De asemenea, în perioada caldă a anului, vedeta s-a afișat într-un costum de baie extrem de atrăgător.

anca dumitra cu jumate de san la vedere
Pe rețelele de socializare, Anca Dumitra impresionează cu ținutele sale sexy

Vedeta este originară din Craiova, urmând Facultatea de Actorie din București. Bruneta a reușit să se remarce în domeniul actoricesc prin scurtmetrajele studențești. Pasiunea pentru actoria a apărut după ce Anca a privit serialul „Dallas”. Cu toate că vedeta se vedea profesând în America, talentul său a fost remarcat în România, având parte de o carieră de succes în România.

În viața de zi cu zi, Anca este o persoană timidă, ținându-și viața personală departe curioși spre deosebire Anna Lesko. Vedeta este opusul personajului Geanina pe care îl joacă. Actrița are principii bine stabilite după care se conduce pe parcursul vieții.

Anca Dumitra nu obișnuiește să apară nud pe rețelele de socializare. Pe parcursul carierei sale, vedeta a apărut în diverse ipostaze, unele mai controversate, altele extrem de discrete. Cu toate că ipostazele fierbinți în care vedeta apare în fotografiile de pe Instagram adună mii de aprecieri, actrița este extrem de liniară în activitatea sa.

selfie anca dumitra
Una dintre cele mai discrete actrițe, Anca Dumitra pozează nud pe Instagram
Adauga un comentariu