Cancan

Crina Matei are o biografie impresionantă. Detalii neștiute din viața frumoasei artiste

Publicat: 17 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crina Matei are o biografie impresionantă. Detalii neștiute din viața frumoasei artiste
Frumoasa artistă Crina Matei are biografia unei femei de succes, fiind extrem de apreciată de publicul autohton.

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, Crina Matei, are o biografie impresionantă. Vedeta s-a remarcat încă de la primele apariții pe scenă, fiind actriță, cântăreață, prezentatoare tv, bucurându-se de toate calitățile unei femei de succes. Îndrăgita artistă are o poveste de viață demnă de ecranizare și un trecut tumultuos.

Dincolo de realizările deosebite în carieră, celebra Crina Matei s-a confruntat cu nenumărate provocări în plan personal și a luptat cu prejudecățile apropiaților ei. Iată câteva detalii neștiute din viața frumoasei artiste.

Crina Matei, artista cu o biografie impresionantă

La vârsta de 50 de ani, Crina Matei se bucură din plin de viață și de celebritate, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România. Frumoasa actriță și-a dorit încă din copilărie să ajungă o actriță faimoasă și iubită de public. Extrem de ambițioasă, aceasta a reușit să își îndeplinească visul din copilărie și în prezent are parte de admirația tuturor.

Puțini sunt cei care știu ce profesie a avut Crina Matei înainte să ajungă pe marile scene ale teatrului românesc. Vedeta a fost învățătoare câțiva ani, iar profesia de dascăl a ajutat-o enorm în cariera de mai târziu.

În cadrul unui interviu, Crina Matei a vorbit despre marea ei pasiune, teatrul, dar și despre debutul ei profesional. Artista s-a remarcat încă din copilărie pe marile scene, dovedind că poate fi o cântăreață și o actriță de succes.

,,De copil am avut înclinaţii artistice, dar debutul l-am făcut la 14 ani, când am început să cânt în corul Voces Primavera, al Operei Române, cor profesionist de copii. Eram elevă la Liceul Pedagogic şi, într-o zi, una dintre colegele mele, care făcea parte din acest cor, ne-a anunţat în clasă pe toţi că sunt câteva locuri libere şi că se organizează concurs pentru ocuparea lor. M-am prezentat. Aveam voce, dar nu era exersată. Ei bine, am luat proba. Aşa a început o perioadă extraordinară din viaţa mea, pentru că la Operă aveam ocazia să intru într-o lume fascinantă. (…)

În anul acela, 1987, am făcut cunoştinţă şi cu lumea fascinantă a cinematografiei. M-am dus la un casting după ce se anunţase că se caută fete şi băieţi între 14 şi 19 ani pentru un serial de televiziune. Era vorba despre „Călătorie de neuitat”, în regia lui Geo Saizescu. (…) Nu am luat rolul principal, însă am fost printre cei care plecau cu autocarul în călătorii de neuitat şi, timp de patru ani, pentru că s-a filmat patru veri, serial, în 14 episoade, am mers şi am văzut toată ţara alături de actori. Era aşa o fascinaţie să mă împart între spectacolele de la Opera Română şi filmările lui Geo Saizescu!”, a declarat artista cu o biografie impresionantă.

Crina Matei a renunțat la cariera didactică pentru teatru și muzică, iar în prezent se bucură de cariera de succes. Aceasta este apreciată de colegii de breaslă pentru talentul artistic uluitor și energia debordantă. O altă vedetă din România care are o biografie a unei femei de succes este Delia Budeanu. Aceasta a rămas un etalon al profesionalismului în televiziune pentru public, dar și pentru colegii acesteia.

Detalii surprinzătoare din viața privată a celebrei actrițe

Dincolo de succesul în carieră, Crina Matei are o poveste de viață demnă de ecranizare. Îndrăgita artistă a fost mereu în atenția publicului și a provocat nu de puține ori controverse în lumea mondenă.

Vedeta arată spectaculos, se menține în formă și face furori cu aparițiile sale provocatoare. Aceasta a pus pe jar inimile bărbaților și pe vremea când a pozat în revista Playboy, pictorial care i-a adus și mai multă celebritate.

Și colega ei de breaslă, frumoasa actriță Paula Chirilă a pozat nud la începutul carierei artistice, iar în prezent se bucură din plin de viață la vârsta marilor împliniri. De un succes uluitor are parte și Diana Enache, fiica energicului artist Adrian Enache. La vârsta de 25 de ani, tânăra este extrem de apreciată de publicul autohton și se remarcă la fiecare apariție pe scenă.

Crina Matei a avut parte de un trecut amoros tumultuos și s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România. Aceasta își asumă fiecare capitol din viața sa și nu regretă poveștile de dragoste controversate, una dintre ele fiind cea cu Marius Mihalache.

Vedeta a dezvăluit cum vede ea bărbatul ideal și iubirea trainică, asumându-și totodată trecutul scandalos.

„Nu există bărbatul ideal! Dacă îl cauți fix pe acela, nu o să vină niciodată. Nu trebuie să vină, în nici un caz, cu doctoratul în știința iubirii.

Eu sunt într-o permanentă stare de îndrăgostire. Se spune că există o diferență între a te îndrăgosti și a iubi, dar e bine să fie prezente toate.  Până la urmă, căutarea stării de îndrăgostire este extraordinară!”, a precizat actrița.

Frumoasa artistă Crina Matei are biografia unei femei de succes, fiind extrem de apreciată de publicul autohton. Celebra actriță și cântăreață se menține în formă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. La vârsta de 50 de ani, vedeta se bucură din plin de viață și de celebritate.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu