Cultural

Anca Pandrea, de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. A fost la un pas de tragedie

Publicat: 04 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Pandrea de urgență la spital după ce i s-a făcut rău. A fost la un pas de tragedie
Anca Pandrea face față cu greu caniculei și este nevoită ca mai tot timpul să stea în casă

Anca Pandrea a fost luată cu ambulanța de acasă și transportată de urgeță la spital. În vârstă de 76 de ani, se pare că traversează o perioadă destul de delicată în ceea ce privește starea de sănătate, iar temperaturile ridicate din termometre care au fost înregistrate în ultimele zile nu-i fac deloc bine.

Actrița face față cu greu caniculei și este nevoită ca mai tot timpul să stea în casă, acolo unde nu stă tot timpul cu aerul condiționat pornit. După moartea regretatului actor Iurie Darie, ea a rămas singură și trebuie să să ocupe de treburile gospodărești și să aibă grijă de câinele ei.

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital

Se pare că problemele de sănătate nu-i dau pace actriței, care a ajuns din nou pe mâinile medicilor. I s-a ridicat tensiune și a avut nevoie de intervenția specialiștilor. Ea a fost dusă de urgență cu salvarea la spital, acolo unde a primit îngrijiri de specialitate. Totodată, soția regeratului actor Iurie Darie a povestit că a fost chiar la un pas de moarte, dar acum și-a revenit.

Cu toate acestea, Anca Pandrea nu a depășit toate problemele de sănătate, ci trebuie să se reîntoarcă la medic, căci are de făcut o analiză foarte scumpă, o endoscopie, pe care încă nu și-o poate permite.

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență.

Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30.

La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui.

Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână (de la injecțiile făcute la spital, n.r.), restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută”,  a povestit Anca Pandrea pentru Click.ro .

Anca Pandrea, răpusă de dorul soțului

Anca Pandrea se descurcă foarte greu de când a rămas singură. Nu poate trece peste o astfel de pierdere și se gândește mereu la cel care i-a fost alături atât pe scenă, cât și în viața privată. Au trăit o poveste de dragoste ca în filme și nu se așteptau să fie despărțiți atât de repede, când pasiunea dintre ei era mai mare.

Anca Pandrea nu stă deloc bine cu sănătatea și problemele s-au agravat de când și-a pierdut soțul. Actrița a fost internată de urgență la spital în urmă cu câteva luni, după ce i s-a făcut rău la o mânăstire din Brașov, unde mersese alături de câteva prietene.

După ce a terminat plimbarea, a simțit că nu mai poate vorbi și a leșinat, după care a fost supusă mai multor investigații.

Adauga un comentariu