Cancan

Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă acum cu soția lui Adi Sînă

Publicat: 29 sept. 2020
Anca Serea a ajuns de urgență la spital
Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Vedeta are anemie

Anca Serea a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănatăte cu care se confrunăa. Se pare ca sotia lui Adi Sînă are anemie de ceva vreme. Soțul vedetei este cel care a facut anunțul trist.

Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Soția lui Adi Sînă a acuzat anumite probleme de sănătate însă starea ei s-a ameliorat acum. Mamă a șase copii, Anca Serea a fost doborâtă de anemie.

Anca Serea a ajuns de urgență la spital

”Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța”, a spus Adi Sînă pe pagina sa de Facebook.

După anunțul făcut de Adi Sînă, Anca Serea a vrut să liniștească pe toată lumea și a făcut mărturisiri de pe patul de spital. Vedeta se confruntă cu o anemie severă. Nu este pentru prima oară când această problemă de sănătate îi dă bătăi de cap.

În urmă cu aproximativ o lună, cei doi soți se aflau în vacanță în Bulgaria când vedeta a trecut prin aceeași situație neplăcută. Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor de acolo tot din cauza anemiei severe.

”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a spus Anca Serea de pe patul de spital.

Anca Serea, însărcinată pentru a şaptea oară!?

Anca Serea este mama-eroină a showbizului românesc. La 39 de ani, fosta prezentatoare TV are la activ șase nașteri și este una dintre cele mai frumoase și sexy mămici din lumea mondenă. Rolul de părinte îi vine mănușă, iar acest lucru se pare că o îndeamnă să-și mărească familia și mai mult. Astfel, câteva detalii din social media ar indica faptul că soția lui Adi Şina ar aștepta cel de-al șaptelea copil.

Anca Serea și cântărețul Adi Şina se pregătesc să devină părinți pentru a șaptea oară? Câteva postări suspecte ale brunetei pe rețelele de socializare ar indica faptul că ascunde o nouă sarcină. În ultima perioadă, Anca Serea s-a fotografiat mai mult ascunzându-și burtica

În multe fotografii ține în dreptul abdomenului un obiect sau încearcă să imortalizeze imaginile dintr-un unghi în care să nu-i reflecte burtica. Mai mult, această poartă tot mai des ținute vaporoase, largi, care să nu-i indice o eventuală sarcină.

La ultima să postare, Anca Serea apare într-o rochie vaporoasă care îi evidențiază o burtică suspectă. În dreptul imaginii, aceasta a descris stările de optimism care o încearcă în ultima perioadă.

„Bună dimineaţa! Viaţa este atât de magică şi de colorată, încât este păcat să nu îi savuram paleta de culori ori de câte ori putem. Îmi place să cred că nuanţele de albastru reflecta clipele de libertate şi relaxare, în cele de galben se regăsesc clipele de bucurie intense, iar în cele de roşu clipele de iubire, de pasiune. Albul ascunde puritate, iar verdele prospeţime, natura. Vă invit să căutaţi şi voi alte nuanţe din vieţile voastre şi să le atribuiţi semnifactia pe care o simţiţi.

Vă asigur însă că totul este ca o paletă imensă a unui pictor maestru, expert în îmbinarea perfectă a tuturor culorilor, astfel încât rezultatul este de o armonie sublimă. Iar tabloul final îşi schimba compoziţia de la o zi la alta, încât întotdeauna va arăta altfel, dar mereu la fel de frumos. Vă propun să priviţi cel puţin în fiecare dimineaţa aceasta alegorie divină şi să savuraţi din plin fiecare pată de culoare. Căci merita să ne bucurăm de viaţă din plin!”, a scris în urmă cu mai puțin de 24 de ore Anca Sere ape pagina sa de Instagram în dreptul unei ftografii în care I se conturează o burtică suspect.

Adauga un comentariu