Cancan ultimă oră

Anca Serea, însărcinată pentru a şaptea oară!?

Publicat: 11 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anca Serea este mama-eroină a showbizului românesc. La 39 de ani, fosta prezentatoare TV are la activ șase nașteri și este una dintre cele mai frumoase și sexy mămici din lumea mondenă. Rolul de părinte îi vine mănușă, iar acest lucru se pare că o îndeamnă să-și mărească familia și mai mult. Astfel, câteva detalii din social media ar indica faptul că soția lui Adi Şina ar aștepta cel de-al șaptelea copil.

Anca Serea și cântărețul Adi Şina se pregătesc să devină părinți pentru a șaptea oară? Câteva postări suspecte ale brunetei pe rețelele de socializare ar indica faptul că ascunde o nouă sarcină. În ultima perioadă, Anca Serea s-a fotografiat mai mult ascunzându-și burtica

În multe fotografii ține în dreptul abdomenului un obiect sau încearcă să imortalizeze imaginile dintr-un unghi în care să nu-i reflecte burtica. Mai mult, această poartă tot mai des ținute vaporoase, largi, care să nu-i indice o eventuală sarcină.

La ultima să postare, Anca Serea apare într-o rochie vaporoasă care îi evidențiază o burtică suspectă. În dreptul imaginii, aceasta a descris stările de optimism care o încearcă în ultima perioadă.

„Bună dimineaţa! Viaţa este atât de magică şi de colorată, încât este păcat să nu îi savuram paleta de culori ori de câte ori putem. Îmi place să cred că nuanţele de albastru reflecta clipele de libertate şi relaxare, în cele de galben se regăsesc clipele de bucurie intense, iar în cele de roşu clipele de iubire, de pasiune. Albul ascunde puritate, iar verdele prospeţime, natura. Vă invit să căutaţi şi voi alte nuanţe din vieţile voastre şi să le atribuiţi semnifactia pe care o simţiţi.

Vă asigur însă că totul este ca o paletă imensă a unui pictor maestru, expert în îmbinarea perfectă a tuturor culorilor, astfel încât rezultatul este de o armonie sublimă. Iar tabloul final îşi schimba compoziţia de la o zi la alta, încât întotdeauna va arăta altfel, dar mereu la fel de frumos. Vă propun să priviţi cel puţin în fiecare dimineaţa aceasta alegorie divină şi să savuraţi din plin fiecare pată de culoare. Căci merita să ne bucurăm de viaţă din plin!”, a scris în urmă cu mai puțin de 24 de ore Anca Sere ape pagina sa de Instagram în dreptul unei ftografii în care I se conturează o burtică suspect.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Buna dimineata! Viata este atat de magica si de colorata, incat este pacat sa nu ii savuram paleta de culori ori de cate ori putem. Imi place sa cred ca nuantele de albastru reflecta clipele de libertate si relaxare, in cele de galben se regasesc clipele de bucurie intense, iar in cele de rosu clipele de iubire, de pasiune. Albul ascunde puritate, iar verdele prospetime, natura. Va invit sa cautati si voi alte nuante din vietile voastre si sa le atribuiti semnifactia pe care o simtiti. Va asigur insa ca totul este ca o paleta imensa a unui pictor maestru, expert in imbinarea perfecta a tuturor culorilor, astfel incat rezultatul este de o armonie sublima. Iar tabloul final isi schimba compozitia de la o zi la alta, incat intotdeauna va arata altfel, dar mereu la fel de frumos. Va propun sa priviti cel putin in fiecare dimineata aceasta alegorie divina si sa savurati din plin fiecare pata de culoare. Caci merita sa ne bucurăm de viata din plin! ? #grateful

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe

Anca Serea a declarat că-și dorește al șaptelea copil

În luna aprilie, Anca Serea a delcaratîn presă că ea și Adi Şina își doresc tare mult și un al șaptelea copil. “Am zis că ne mai dorim al şaptelea copil, dar asta ţine de intimitatea noastră”, a spus Anca.

Anca Serea este o familistă convinsă

„Familia este locul unde viaţa începe şi iubirea nu se termină niciodată. Fiecare duminică este special rezervată timpului în familie. Aşa am fost crescută alături de fratele meu, ca duminicile să rămână pentru copii, părinţi şi prieteni apropiaţi, chiar dacă aveam poate şi atunci diverse treburi de făcut. Duminicile sunt sfinte. Alături de ai mei mă simt întotdeauna în siguranţă şi iubita şi datorită lor am putere să fac totul. Cred că în orice familie se întâmpla sprijinul şi iubirea necondiţionată sunt de la sine înţelese. Sau, cel puţin, aşa ar trebui să fie…

Indiferent de alegerile, greşelile pe care le faci eşti sigur întotdeauna ca cei din familie îţi vor fi alături. Întotdeauna. Iar acest sentiment de siguranţă te linişteşte şi îţi dă încredere în tine şi forţele proprii. Aveţi grijă de familiile voastre, iubiţi-le şi protejaţi-le. Pentru ca şi ele fac acelaşi lucru pentru voi.”, a scris de curând Anca Serea în dreptul unei imagini cu ea și unul dintre copiii săi.

Înainte de a fi căsătorită cu solistul şi compozitorul Adi Şină, Anca a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher cu care are doi copii, pe David (18 ani) şi Sarah (12 ani), iar apoi cu Adi Şina i-a făcut pe Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate), Moise (2 ani şi jumătate) și Leeah.

Adauga un comentariu