Cancan

Anca Serea, amintiri dureroase despre primul soț. Ce dramă ascunde soția lui Adrian Sînă

Publicat: 24 dec. 2021
Anca Serea primul sot
Anca Serea a suferit enorm după ce primul soț a murit

Este mereu cu zâmbetul pe buze și atrage privirile tuturor, dar puțini sunt cei care știu că Anca Serea are amintiri dureroase despre primul soț. Frumoasa vedetă a trecut prin momente cumplite în timpul primei căsnicii și a reușit cu greu să mai iubească din nou. Iată ce dramă ascunde soția lui Adrian Sînă.

Anca Serea, devastată după ce primul soț a murit

Frumoasa Anca Serea a avut un trecut plin de evenimente tragice. Dincolo de optimismul afișat și de energia debordantă, vedeta ascunde suferințe de nebănuit. 

Actuala soție a lui Adrian Sînă a trecut printr-un mariaj care a marcat-o enorm. Primul soț a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare și a pierdut lupta cu viața la scurt timp de la căsătorie.

Anca Serea a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, iar relația lor a fost una deosebită. Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că s-a îndrăgostit imediat de fostul ei soț, care o răsfăța mereu. Cei doi au devenit părinții a doi copii frumoși, David și Sarah. 

Nimic nu avea să prevestească tragedia din viața lor. După mai multe analize, s-a descoperit că Filip Poplingher suferea de leucemie, urmând o perioadă extrem de grea pentru Anca Serea și partenerul ei de viață.

„Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care n-au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva.”, a declarat Anca Serea.

În 2010, primul soț al vedetei a pierdut lupta cu boala, vedeta rămânând singură cu doi copii. Durerea acesteia a fost imensă, însă s-a dedicat în totalitate copiilor.

Ce dramă ascunde soția celebrului artist Adrian Sînă

La vârsta de 28 de ani, Anca Serea a rămas văduvă cu doi copii. Frumoasa vedetă a încercat să lupte cu suferința și să fie puternică. Cu greu a reușit să mai iubească din nou. Când vine vorba de primul ei soț, Anca Serea are doar cuvinte de laudă. Aceasta a mărturisit că nu îl va uita niciodată pe bărbatul care a iubit-o enorm.

„Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copiii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu.”, a precizat Anca Serea.

În prezent, frumoasa vedetă are o căsnicie frumoasă alături de Adrian Sînă, care a reușit să îi cucerească inima într-o perioadă extrem de grea pentru aceasta. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. 

În cadrul unui interviu, soția lui Adrian Sînă a mărturisit cum l-a cunoscut pe celebrul artist.

„I-am luat un interviu. La momentul acela, nu a fost nimic între noi, dar mi-a spus că am o familie frumoasă și că și el își dorește copii. După mai mult timp, ne-am întâlnit din nou într-un bar de karaoke, unde Adi mi-a dedicat mai multe melodii.”, a declarat aceasta.

Anca Serea și Adrian Sînă au o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și sunt tare mândri de copiii lor. În pofida problemelor financiare cu care s-au confruntat, aceștia au reușit să depășească momentele dificile împreună. 

Anca Serea a suferit enorm după ce primul soț a murit. Frumoasa vedetă a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și o mamă devotată. Alături de ea a fost cântărețul Adrian Sînă, actualul ei partener de viață.
Adauga un comentariu