Cultural

Anca Serea se menține tânără și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Vedeta a fost la un pas să divorțeze de soțul ei celebru

Publicat: 28 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Serea se menține tânără și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Vedeta a fost la un pas să divorțeze de soțul ei celebru
Anca Serea arată spectaculos la vârsta de 41 de ani și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Anca Serea se menține tânără și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Aceasta este una dintre cele mai apreciate vedete din România și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de lumina reflectoarelor, soția lui Adrian Sînă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu că vedeta a fost la un pas să divorțeze de soțul ei celebru.

Anca Serea se menține tânără și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene

Anca Serea este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Soția celebrului artist Adi Sînă se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy.

Anca Serea reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familia și se declară o femeie împlinită. Vedeta a recunoscut că viața i s-a schimbat complet de când este mamă, însă are parte de ajutorul necondiționat din partea soțului ei. Recent, Anca Serea a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine la vârsta de 41 de ani.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe. (…)

Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta.”, a declarat vedeta tv.

Deși nu apare pe Wikipedia, Anca Serea se bucură din plin de celebritate și face furori când apare la evenimentele mondene. Soția lui Adrian Sînă se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Ce spune vedeta despre problemele din căsnicia sa

Anca Serea are o căsnicie fericită de mulți ani alături de Adi Sînă. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton și se bucură din plin de rolul de părinți. Deși au o familie superbă, Anca Serea și Adi Sînă au trecut prin momente grele în mariaj și au fost la un pas de divorț.

„Cred că în ultimii doi ani atât eu, cât și Adi ne-am maturizat foarte mult și chiar dacă mai greșim uneori, pentru că a greși e omenește, cred că ce ne ține împreună e faptul că avem o familie atât de frumoasă, că încă ne mai iubim mult și că mai există pasiunea aia. Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul. (…)

Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat.”, a declarat aceasta.

Anca Serea arată spectaculos la vârsta de 41 de ani și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Soția lui Adi Sînă are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Adauga un comentariu