Cultural

Anca Sigartău își ascunde vârsta și se bucură din plin de viață. Celebra actriță a luptat mulți ani cu o boală necruțătoare

Publicat: 26 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Sigartău își ascunde vârsta și se bucură din plin de viață. Celebra actriță a luptat mulți ani cu o boală necruțătoare
Anca Sigartău a trecut prin multe suferințe până la vârsta de 55 de ani.

Anca Sigartău își ascunde vârsta și se bucură din plin de viață. Aceasta are o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul cu rolurile sale memorabile și energia debordantă. Dincolo de scenă și de lumina reflectoarelor, Anca Sigartău a avut parte de multe suferințe și a trecut prin momente grele. Celebra actriță a luptat mulți ani cu o boală necruțătoare și a fost la un pas să își piardă viața.

Anca Sigartău își ascunde vârsta și se bucură din plin de viață

Ana Sigartău estte una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de succesul în carieră, actrița ascunde o poveste de viață impresionantă. Până la vârsta de 55 de ani, Anca Sigartău a trecut prin multe momente grele. Artista a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu câțiva ani, însă a învins boala, spre uimirea medicilor care nu i-au mai dat șanse de supraviețuire.

„Adevărul e că nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic. Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul, soțul ei era medic la Fundeni, și ea a zis că trebuie să îl fac, că nu e de glumit, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic. Nu mi s-a spus direct.

După aceea, am ajuns în spital și am făcut acel tratament. În momentul în care am cerut să plec din spital, medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec, pentru că este o tumoră care se dezvoltă. A crescut opt centimetri în trei săptămâni pe citostatice. Nu era normal.”, a declarat actrița.

După o perioadă lungă de tratament și multă rugăciune, vedeta a reușit să învingă boala necruțătoare, spre surprinderea medicilor. În prezent, Anca Sigartău se dedică copiilor și carierei sale de succes.

O altă vedetă care a trecut prin multe momente grele pe plan personal este Paula Chirilă. Actrița s-a iubit cu mulți bărbați din showbiz-ul autohton și a rămas marcată de suferințele din dragoste. Și artista Analia Selis a trecut printr-un divorț dureros, iar acum își asumă rolul de mamă singură.

Cum a învins artista boala necruțătoare

Anca Sigartău se declară o femeie împlinită la vârsta de 55 de ani, char dacă ascunde suferințe greu de imaginat. Actrița a reușit să învingă cancerul prin post și rugăciune, tocmai atunci când nu mai spera la o minune și era conștientă că își va pierde viața. Aceasta le-a cerut medicilor să fie externată în Postul Crăciunului, iar pe toată perioada sărbătorilor de iarnă s-a refugiat în credință.

„Atunci a fost momentul în care am spus, cu toate astea, că vreau să mă duc acasă. Am știut despre post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul. Așa am știut că vreau să mă duc să țin post. Dar nu a fost o înțelegere cu Dumnezeu, că dacă țin postul mă fac bine. Eu știam că mor, că nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc, mai mult. Știam că nu mai am foarte mult și am vrut să mă pregătesc.

Apoi, pe 20 decembrie, când am fost la control, doctorul a spus: «Unde este tumora? Ce ai făcut?». I-am zis: «Eu vă spun ce am făcut, dar nu o să mă credeți. Am ținut post, atât». Înăuntrul meu știam că, dacă Dumnezeu vrea, orice e posibil. Cum să nu crezi? Nu am avut nicio gândire pozitivă când am ținut postul, știam că mor. Nu am făcut niciun pact cu Dumnezeu și nici nu voi face”, a mai spus actrița.

Anca Sigartău a trecut prin multe suferințe până la vârsta de 55 de ani. Actrița a reușit să învingă cancerul, iar acum se dedică copiilor și publicului care o îndrăgește atât de mult.

Adauga un comentariu