Cancan

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre fiul său, Radu și divorțul de către Cristian Georgescu 

Publicat: 28 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Țurcașiu dezvăluiri despre fiul său Radu și divorțul de către Cristian Georgescu 
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, Cristian Georgescu pare că și-a refăcut viața și dorește să se recăsătorească

Anca Țurcașiu după un divorț dureros de Cristian Georgescu și-a refăcut viața, având mai multă încredere în forțele proprii. Aceasta suferit mult din cauza faptului că Radu a fost mai apropiat de tatăl său în copilărie și nu a putut să îi fie alături. După divorț, vedeta a slăbit câteva kilograme și a apelat la medicul estetician pentru a avea un ten de invidiat.

Cântăreața în vârstă de 51 ani, a divorțat după un mariaj de 22 ani. Cântăreața nu a dorit să ofere nici o declarație cu privire la această decizie. Ba mai mult, a menționat că va rămâne optimistă și fericită.

Relația dintre Anca Țurcașiu, fiul său Radu și Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a declarat într-un interviu că nu a putut fi alături de fiul său în copilărie din pricina carierei. Vedeta a povestit că prin comportamentul băiatului său, acesta a pedepsit-o pentru faptul că a lipsit de lângă el. De cele mai multe ori, Radu se repezea doar în brațele tatălui său când foștii soți veneau dintr-o călătorie. De asemenea, până la vârsta de 3 ani a băiatului său, cântăreața pleca în fiecare seară să cânte în restaurante și baruri.

„Acesta era serviciul meu, cântam cam în 5-6 locuri pe seară. Soțul meu rămânea seară de seară singur cu copilul și îi făcea baie, masaj, îl culca, îi dădea să mănânce. Îți dai seama că între ei s-a legat o relație foarte specială. Când avea cam patru ani, l-am întrebat: „Dacă nu aș fi fost eu mama ta, cine ți-ar fi plăcut să fie?. Și el a răspuns: „Tata””, a declarat Anca Țurcașiu.

Radu nu dorește să îi calce pe urme mamei sale, acesta cântă la pian, însă doar din pasiune. Fiul artistei, în vârstă de 22 ani este student la Facultatea de Pedagogie și profesor de snowboard în Brașov. Acestuia îi place discreția și de altfel, nu dorește ca mama sa să vorbească în public despre el. Pe de altă parte, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat în urmă cu doi ani. Cei doi au dorit să păstreze aparențele relației, însă în cele din urmă s-au separat. Vedeta nu a declarat ce s-a întâmplat între ea și fostul soț, însă în presă s-a speculat că Anca Țurcașiu ar fi fost înșelată.

Cum și-a refăcut Anca Țurcașiu viața după divorț

După ce a trecut printr-un divorț dureros, cântăreața s-a schimbat radical. În ceea ce privește silueta, aceasta a slăbit câteva kilograme și și-a făcut câteva operații estetice pentru un ten de invidiat. De asemenea, vedeta a menționat de curând că este pregătită să iubească din nou și că nu este greu de cucerit. Anca Țurcașiu a declarat că are grijă la ceea ce mănâncă pentru a avea un fizic de invidiat și se înconjoară cu oameni ce au o energie pozitivă. Totodată, vedeta a mai menționat că dorește să păstreze în jurul său doar oamenii care îi sunt alături și care o iubesc cu adevărat.

Pe de altă parte, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, Cristian Georgescu pare că și-a refăcut viața și dorește să se recăsătorească. Acesta și-a cerut actuala iubită în căsătorie anul trecut. Deși Radu nu i-a reproșat niciodată mamei sale că nu a fost alături de el în copilărie, cântăreața a resimțit de multe ori răceala băiatului său.

Adauga un comentariu