Cancan

Cine este noua iubită a lui Cristian Georgescu. Medicul stomatolog și-a refăcut viața după despărțirea de Anca Turcașiu

Publicat: 14 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este noua iubită a lui Cristian Georgescu. Medicul stomatolog și-a refăcut viața după despărțirea de Anca Turcașiu
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu și-a refăcut viața alături de o tânără blondă care are și un copil

Cine este noua iubită a lui Cristian Georgescu. După cum se pare, fostul soț al Ancăi Țurcașiu și-a refăcut viața, la nici două luni de la divorț. În weekend, medicul stomatolog a fost fotografiat în compania noii sale iubite într-un mall din București.

În luna iulie, vestea că Anca Țurcașiu divorțează de Cristian Georgescu a luat prin surprindepre pe toată lumea. Atunci, chiar cântăreața anunța că s-a despărțit de fostul ei soț, după 22 de ani de căsnicie.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubita de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, a scris artista pe Facebook.

Cine este noua iubită a lui Cristian Georgescu

Dar iată că zilele trecute, Cristian Georgescu a fost fotografiat alături de nouă lui iubită. Momentan, despre aceasta se știe că este o tânăra blondă, care are și un copil. Și, din câte se pare, cel mic este foarte atașat de fostul soț al Ancăi Țurcașiu. Micuțul a fost surprins în timp ce-l trage de nas pe medicul stomatolog, iar mama sa asistă entuziasmată la aceste scene.

După cum se poate observa din imagini, medicul stomatolog n-a suferit prea mult după despărțirea de Anca Țurcașiu. Mai mult, acum dă semne că viața lui sentimentală este mai înfloritoare ca niciodată. Zilele trecute, jurnaliștii de la cancan.ro l-au întâlnit pe Cristian Georgescu într-un renumit centru comercial din zona de nord a Capitalei. Acesta ieșise la plimbare, alături de noua lui parteneră și de copilul acesteia.

Momente tandre la mall

În momentul în care „ex-ul” Ancăi Turcașiu s-a întâlnit cu iubita blondă, n-a ținut cont de ochii curioșilor și a dat frâu liber sentimentelor. Cei doi s-au îmbrățișat tandru și s-au sărutat pătimaș. Nu a mai contat nici că martor la scenele tandre a fost micuțul tinerei blonde. Acesta, neînțelegând ce face mama lui, încerca să o tragă de mână.

Trioul s-a oprit la o cafenea din mall, unde Cristian Georgescu s-a jucat de zor cu fiul iubitei sale. După toate aparențele, cei doi se înțeleg extrem de bine și nu ar fi la prima interacțiune. După ce s-au relaxat, ca o adevărată familie, medicul, noua lui parteneră și fiul acesteia au luat-o la pas prin mall. Din când în când, cei doi adulți au făcut câte o pauză pentru a-și exprima sentimentele. Nu de puține ori, Cristian Georgescu și nouă iubită s-au sărutat pătimaș în văzul tuturor. Cei doi s-au comportat asemenea unor adolescenți aflați la prima dragoste.

Anca Țurcașiu a plecat din vila din Corbeanca

Anca Țurcașiu a renunțat la viața pe care o avea în Corbeanca, unde și-a construit o vilă alături de soțul ei, și s-a mutat în București. Astfel, cântăreața și-ar fi cumpărat un apartament în zona Panduri din București. Anca Țurcașiu a susținut foarte multe concerte pe litoral în sezonul estival, mai exact în Mamaia.

„Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament”, a declarat un apropiat al cântăreței.

Cu toate acestea, sunt câteva întrebări fără răspuns. Cine este noua iubită a lui Cristian Georgescu și dacă tocmai aceasta a fost cauza divorțului de Anca Țurcașiu?

Adauga un comentariu