Cancan

Anca Țurcașiu, în compania altui bărbat. Cine este acesta

Publicat: 18 mart. 2021
Anca Țurcașiu, în compania altui bărbat
Anca Țurcașiu s-a pozat alături de producătorul ei, Ovi, și a anunțat că pregătește o piesă nouă

La câteva luni după divorțul de Cristian Georgescu, cu care a fost căsătorită 22 de ani, Anca Țurcașiu a apărut în compania altui bărbat. Actrița și cântăreața s-a pozat lângă acesta și a postat fotografia pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu, în compania altui bărbat

La mai bine de jumătate de an de divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, lângă care a stat 22 de ani, Anca Țurcașiu a apărut recent în preajma altui bărbat. Mândră de acest lucru, actrița și cântăreața a postat o fotografie pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu s-a pozat alături de producătorul ei, Ovi, și a anunțat că pregătește o piesă nouă. De altfel, Anca Țurcașiu a precizat că autorul noii sale melodii rămâne secret și i-a întrebat pe fani despre cine ar putea fi.

„Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten şi o piesă nouă în curând. După mulţi ani de repaus, o revenire sperăm noi în forţă. Autorul textului rămâne secret. Aveţi vreo idee cine ar fi?”, a scris Anca Ţurcaşiu pe contul ei de Facebook.

Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pentru curajul a trece peste despărțirea de Cristian Georgescu, dar și pentru felul cum arată la vârsta de 50 de ani. „Ai fost mereu o frumuseţe, dar acum eşti minunată”, „Mult succes, te apreciez foarte mult”, „Toată stima și tot respectul meu pentru un om minunat, un compozitor minunat și o cântăreață de mare calibru. Mult succes, Anca”, „Eşti minunată, revii la viaţă”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.

Anca Țurcașiu se reinventează după divorţ

În luna iulie, un anunț a luat prin surprindere lumea mondenă. Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu, a dezvăluit ca ea și soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, au hotărât să divorțeze după 22 de ani de căsnicie. Totodată, Anca Țurcașiu a precizat la momentul respectiv că nu își dorește să dea curs acestui subiect, dar și că a reprezentat o perioadă grea din viața ei.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului”, scria Anca Țurcașiu la acea vreme.

Însă de atunci au trecut câteva luni bune, iar pentru Anca Țurcașiu totul merge bine, mai ales că a fost văzută în compania altui bărbat, cu care colaborează din punct de vedere artistic.

Adauga un comentariu