Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu primește multe propuneri indecente, după divorț: „Unii sunt destul de agresivi, dar…”

Publicat: 16 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anca Țurcașiu este femeie singură de doi ani, de când a divorțat, iar admiratorii săi din online sunt din ce în ce mai insistenți. Și mai agresivi, după cum spune Anca Țurcașiu, care este asaltată cu zeci și sute de mesaje de către bărbați care ar vrea să o cunoască. Cântăreața a găsit, totuși, o soluție pentru a face față propunerilor indecente.

Au trecut deja doi ani de când Anca Țurcașiu a devenit o femeie singură. După divorțul de Cristian Georgescu, actrița nu a mai avut nicio relație, în timp ce fostul ei soț a ales să își refacă viața destul de rapid. Însă, nici cântăreața nu duce lipsă de propuneri, unele chiar indecente.

Cum face față Anca Țurcașiu admiratorilor care o hărțuiesc în online

Anca Țurcașiu nu duce lipsa de admiratori, însă unii dintre ei tind să întreacă măsura în anumite cazuri, lucru care nu e deloc pe placul vedetei.

„Primesc foarte multe, mai ales pe rețelele de socializare. Unii sunt destul de agresivi, dar am dat destul de multe block-uri la comentarii nepotrivite, dar îți mărturisesc că nici nu stau să le citesc pe toate pentru că sunt foarte foarte multe.

Îmi e foarte complicat pentru că ocupă enorm de mult timp. Recunosc că uneori le citesc și le răspund oamenilor care au comentarii pertinente și care mi se adresează într-o anumită modalitate.

Dacă există o doză de lipsă de bun simț ca să nu mai zic de obrăznicie, nici nu se pune problema”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, pentru WOWbiz.ro.

Ce complimente primește Anca Țurcașiu cel mai des de la bărbați

Anca Țurcașiu a mai povestit și care sunt complimentele pe care le primește cel mai des de la bărbați.

„De frumusețe, mă și scoate din minți că am câte un rol în care, pe cuvânt, e o performanță. Și la final vine cineva și spune: „Vai, dar ce frumoasă ați fost!. Dar spuneți ceva despre toată munca mea de acolo!

Asta cu frumusețea, stau și mă gândesc cum mă vede lumea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am avut o mamă superbă, o combinație între Claudia Cardinale și Gina Lollobrigida, două mari frumuseți ale anilor 60, și o moștenesc, semăn cu ea.

Cred că are o foarte mare importanță gena în toată povestea asta, dar și munca de zi cu zi, pentru că, până la urmă, am ajuns să fiu în formă la vârsta asta fiindcă muncesc foarte mult pentru asta. Mă refer la absolut tot. Singurul lucru pe care îl mai greșesc este lipsa de somn, poate nu dorm suficient”, a mai declarat Anca Țurcașiu.

Adauga un comentariu