Cancan

Anda Adam are un nou iubit? Cântăreața apare, într-o fotografie, alături de un bărbat chipeș

Publicat: 28 iun. 2021
Anda Adam intr-o rochie de seara isi da cu mana prin par
Anda Adam a fost vazuta in compania unui potent om financiar din Cluj

Anda Adam pare să aibă un nou iubit. Îndrăgita artistă apare într-o fotografie alături de un bărbat plin de mușchi și tatuaje. Cântăreața a negat până acum orice zvon legat de divorț, însă apropierea de misteriosul bărbat ridică multe semne de întrebare.

Potrivit informațiilor făcute publice de către cancan.ro, acesta ar fi un potent om de afaceri din Cluj, care ar avea și un hotel într-o stațiune din Franța. Cântăreața și-a surprins mereu fanii cu diferitele ipostaze în care a apărut în presă sau la TV.

Anda Adam are un nou iubit?

În imagine se poate observa o apropiere clară între cei doi. Cântăreața este strânsă în brațe și sărutată pe obraz de către afaceristul din Cluj. Ca și răspuns aceasta zâmbește larg, lăsând să se înțeleagă că este mai mult decât fericită în preajma acestuia.

Afaceristul nu ar fi deloc cuminte, în urmă cu aproximativ o lună fiind văzut alături de o ”bunăciune”, pe care ar fi părăsit-o.

”Este afemeiat, îl știu, nu stă mult cu o femeie. Nu văd o relație de durată între el și Anda Adam”, a explicat sursa CANCAN.RO.

Anda Adam, adevărul despre mariajul cu Sorin Nicolescu

Despre Anda Adam și Sorin Nicolescu au apărut tot felul de zvonuri în presa cu privire la divorț. Mai mult decât atât s-a zvonit chiar că nu ar mai locui împreună.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni că nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât”, a spus Anda Adam.

Artista avea să mai spună că Evelin, fetița ei și a lui Sorin Nicolescu, este cea mai importantă în viața ei.

“Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo. El este detașat de subiect pentru că el, atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace.

Nu are de ce să fie afectat, pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită.

Pentru mine, fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a mai spus Anda Adam.

Anda Adam a intrat în vizorul Iuliei Albu: „Este vulgară”

Iulia Albu a fost prezentă în platoul unei emisiuni TV cu scopul de a comenta ținutele vedetelor de la noi din țară. Pe lista creatoarei de modă s-au numărat mai multe celebrități feminine în frunte cu Anda Adam despre care nu a avut tocmai numai cuvinte de laudă.

Creatoare de modă a spus despre artistă că arată ca o păpușă Barbie.

Adauga un comentariu