Cancan ultimă oră

Anda Adam, vacanță de lux alături de noul iubit. Ce locație au ales cei doi

Publicat: 18 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anda Adam vacanță de lux alături de noul iubit. Ce locație au ales cei doi
Anda Adam a plecat in Turcia cu noul iubit

Anda Adam a divorțat, iar acum a plecat într-o vacanță de vis alături de iubitul ei, Yosif, bărbatul care niciodată nu eșuează când vine vorba de fericirea artistei. Cantareata și actuala concurentă din cadrul emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil! Celebrities” trăiește o poveste de dragoste ca în filme.

Pentru că în România vremea este foarte mohorâtă, superbul cuplu au decis să plece într-o destinație de vis pentru a se relaxa singuri, împreună.

Anda Adam și Yosif petrec momente romantice în Turcia și imortalizează fiecare moment pe care-l petrec împreună, ținând legătura cu admiratorii lor.

In trecut, solista si-a surprins fanii prin ipostazele provocatoare in care s-a afisat la tv.

Anda Adam, vacanță de lux alături de noul iubit

După ce a publicat mai multe fotografii pe Instagram din vacanța în Turcia, Anda Adam a primit reacții foarte pozitive din partea fanilor, care nu au întârziat să-i comenteze câte o vorbă bună la fotografiile postate.

Cântăreața a mărturisit, într-o emisiune televizată, că este pregătită să calce cu dreptul într-o nouă viață alături de partenerul ei, care a cerut-o în căsătorie. Desigur, Anda Adam a spus „DA”!

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț.

Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a mărturisit Anda Adam.

Ce spune Anda Adam despre despartirea de Sorin Nicolescu

Invitată la Antena Stars, Anda Adam a venit cu noi precizări în ceea ce privește divorțul de Sorin Nicolescu. Aceasta a spus că locuiește în continuare cu bărbatul care a făcut-o mama, însă nu a fost extrem de explicită în ceea ce privește separarea.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni că nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars in urma cu ceva timp.

Adauga un comentariu