Cancan

Anda Călin a pus-o la zid pe Olivia Steer! Ce-i reproșează iubita lui Liviu Varciu soţiei lui Andi Moisescu

Publicat: 24 sept. 2021
Anda Călin Olivia Steer
Anda Călin a criticat-o dur pe Olivia Steer pentru o postare cu privire la testarea pentru cancer

Iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, a pus-o la zid pe soția lui Andi Moisescu, Olivia Steer, după o postare a acesteia pe rețelele de socializare. Totul a pornit după ce, zilele trecute, Olivia a reafirmat că nu-și va mai face niciodată mamografie ori testul Papanicolau. Postarea acesteia a stârnit dispute aprigi în mediul online, primind tot felul de critici de la mai multe vedete.

Recent, Olivia Steer a intrat din nou în atenția publicului cu o declarație halucinantă. Soția lui Andi Moisescu a surprins, din nou, cu ceea ce a scris pe rețelele sociale. În replică, iubita și mama a doi dintre copiii lui Liviu Vârciu a avut o reacţie radicală la adresa Oliviei Steer! Anda nu a rezistat şi şi-a spus părerea pe Instagram! Olivia Steer şi-a exprimat convingerile referitoare la testul Papanicolau şi la mamografie pe Instagram! Ea a afirmat că nu-şi va face niciodată aceste două controale!

A venit din nou acea perioadă specială a anului, când iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz”, a scris Olivia Steer.

Anda Călin a pus-o la zid pe Olivia Steer

Anda Călin nu a rezistat şi a reacţionat! Iubita lui Liviu Vârciu a criticat-o dur pe Olivia Steer şi şi-a spus părerea cu privire la pericolul la care se expun femeile care nu fac aceste controale.

Am găsit şi motivul pentru care, România este pe primul loc în Europa la numărul de decese provocate de cancerul ovarian, de col şi de sân. Avem astfel de «doamne» care instigă la nerespectarea recomandărilor medicale. Mai rău este faptul că 1500 de persoane îi apreciază postarea. Sper doar să o fi făcut pentru poză şi nu pentru descriere! Dragă doamnă Steer, dumneavoastră cu ce vă trataţi în caz de vreo boală? Cu lămâiţă şi levănţică? Şi ce recomandaţi femeilor bolnave de cancer? Uleiuri?”, a scris Anda Călin pe contul de Instagram.

Cum s-a apărat Olivia Steer

În fața acestui val de critici venite din partea mai multor vedete, Olivia Steer a revenit cu noi precizări pe această temă. Aceasta a afirmat că ea și-a exprimat doar părerea personală și opțiunea sa de a nu face acele teste. Nicidecum nu a îndemnat ca femeile să nu-și facă respectivele teste ori să meargă la medic.

Se rostogolește iar, în spațiul public, o nouă minciună, cum că aș îndemna femeile să nu își facă analize și controale anuale, bazându-se pe un text postat de mine, zilele trecute. Orice om cu mintea întreagă și o dâră de logică poate constata citindu-l că n-am afirmat nicio secundă așa ceva, nici n-am sugerat în vreun fel nimănui să facă sau să nu facă un test sau o radiografie. Postarea spune negru pe alb despre alegerile mele personale, când vine vorba despre niște analize medicale, asupra cărora m-am documentat mult și bine, până să zic «pas!». Ce fac eu se numește refuz informat, aflat în aceeași barcă a eticii medicale cu acordul informat, conform Legii 95/2006.

Ce decid alte doamne și domnișoare e departe de a se afla în sfera mea de influență, câtă vreme – am spus-o de atâtea ori, că mă doare imaginația! – nu sunt doctor, nu dau sfaturi medicale. Rog frumos toate persoanele care au înțeles pe dos, m-au răstălmăcit, au scris ultragiate pe conturile proprii că eu fac ce n-am făcut, că am zis, ce n-am zis, că sus e jos și jos e sus, că alb e negru și negrul alb, să îmi dea block”, a scris de curând Olivia Steer pe Instagram.

Adauga un comentariu