Cultural

Anda Călin se bucură de celebritate la o frumoasă vârstă. Cum se afișează pe rețelele de socializare iubita lui Liviu Vârciu

Publicat: 06 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anda Călin se bucură de celebritate la o frumoasă vârstă. Cum se afișează pe rețelele de socializare iubita lui Liviu Vârciu
La vârsta de 32 de ani, Anda Călin are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, se bucură de celebritate la o frumoasă vârstă și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Aceasta trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de cel care i-a cucerit inima și radiază de fericire de când este mamă. Iată cum se afișează pe rețelele de socializare iubita lui Liviu Vârciu.

Anda Călin a ajuns la vârsta marilor împliniri

Anda Călin este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. La vârsta de 32 de ani, aceasta se declară o femeie fericită alături de partenerul ei de viață, Liviu Vârciu.

Cei doi formează un cuplu de câțiva ani, iar de când au devenit părinți radiază de fericire. Anda Călin i-a dăruit lui Liviu Vârciu doi copii superbi, o fetiță și un băiețel, de care sunt tare mândri.

Dacă pe Liviu Vârciu îl cunoaște toate lumea, altfel stau lucrurile când vine vorba de iubita sa. Anda Călin este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și vorbește de puține ori despre viața privată. Cu toate acestea, frumoasa vedetă a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre ea și partenerul ei faimos.

„Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost „ce faci nevastă în oraş?”, Şi i-am spus că ,,am venit să fiu cu ochii pe el.”, Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea.”, a mărturisit amuzată aceasta.

Anda Călin se mândrește cu familia ei frumoasă și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Aceasta are o siluetă fără cusur și se menține în formă după cele două nașteri.

O prezență sexy în showbiz-ul autohton este și Ștefania Duca, iubita lui Andrei Ștefănescu. Aceasta încinge imaginația multor bărbați cu ținutele provocatoare și aparițiile incendiare. Și frumoasa actriță Anca Dumitra nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de logodnicul ei.

Cum se afișează în mediul online iubita lui Liviu Vârciu

Anda Călin arată spectaculos după ce a adus pe lume doi copii și se mândrește cu un fizic de invidiat. Aceasta s-a pozat recent la mare într-un costum de baie care i-a pus în evidență formele fără cusur. Iubita lui Liviu Vârciu nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze inedite alături de copii și de partenerul ei de viață.

La rândul ei, Liviu Vârciu se mândrește cu frumoasa lui iubită, însă recunoaște că are parte de multe momente tensionate în viața de cuplu. Acesta a dezvăluit cum reușește să treacă peste certuri, dar mai ales cine face primul pas spre împăcare.

„Sunt certuri multe, sunt o grămadă de greutăți în viață. Dar, când ne certăm, nu există despărțire. Ne-am certat, ne cerem scuze cine a greșit, mai mult ea decât eu. Ea face primii pași spre împăcare. Eu nu fac, nici să mă arzi cu ceară, chiar dacă sunt de vină eu. (…) Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine. (…) Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme.”, a declarat acesta.

La vârsta de 32 de ani, Anda Călin are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Aceasta se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei faimos, nimeni altul decât Liviu Vârciu, și se bucură din plin de rolul de mămică.

Adauga un comentariu