Cultural

Andi Moisescu se mândrește cu cei doi copii ai săi. Cum este celebrul om de televiziune în ipostaza de tată

Publicat: 12 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andi Moisescu se mândrește cu cei doi copii ai săi. Cum este celebrul om de televiziune în ipostaza de tată
Andi Moisescu are doar cuvinte de laudă pentru cei doi copii ai săi și se declară un bărbat împlinit în viața privată.

Andi Moisescu se mândrește cu cei doi copii ai săi și se declară un bărbat împlinit. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru băieții săi, David și Luca. Dincolo de cariera de succes, Ani Moisescu se bucură din plin de viața de familie alături de frumosa lui soție. Iată cum este celebrul om de televiziune în ipostaza de tată.

Andi Moisescu se mândrește cu cei doi copii ai săi

Celebrul prezentator Andi Moisescu se declară un bărbat împlinit și fericit la vârsta de 49 de ani. Acesta are o carieră impresionantă în televiziune și este extrem de apreciat de publicul autohton. Faimosul jurat tv face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și este îndrăgit de colegii de breaslă.

Dincolo de celebritate, Andi Moisescu este extrem de dicret când vine vorba de viața privată. Acesta a încercat să își țină mereu familia departe de ochii curioșilor. Prezentatorul are doi băieți cu care se mândrește și o căsnicie frumoasă de mai mulți ani alături de Olivia Steer.

Andi Moisescu se înțelege de minune cu fiii săi, David și Luca, și se bucură din plin de rolul de tată.

,,Avem niște copii minunați. Echilibrați, sănătoși și veseli. Mă consider extrem de norocos și recunoscător și din punctul ăsta de vedere. Generațiile au evoluat enorm. Eu cred că în foarte scurt timp noi o să ajungem să le punem lor întrebări neașteptate.”, a declarat acesta.

În prezent, Andi Moisescu se bucură din plin de celebritate, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit. Și îndrăgita vedetă Ozana Barabancea se mândrește cu cei doi copii ai săi, care îi calcă pe urme, moștenind talentul artistic.

Ce spune faimosul om de televiziune despre provocările vieții de familie

Andi Moisescu este tatăl a doi băieți de 13 și 15 ani. Juratul tv are o relație foarte bună cu aceștia și încearcă să petreacă alături de ei cât mai mult timp. Când vine vorba de planurile de viitor și profesia copiilor, Andi Moisescu nu își dorește ca David și Luca să își aleagă o carieră în televiziune, ci să facă doar ceea ce își doresc și ceea ce le place mai mult.

,,Încerc să-mi fac tot mai mult timp pentru ei. Și pentru timpul lor liber, și pentru pregătirea lor. Și-aș zice că stau din ce în ce mai bine cu școala. Oricum, ceea ce mi se pare infinit mai important e că îi simt din ce în ce mai pregătiți pentru viață. Sunt foarte mândru de ei. (…)

Cel mai tare în ceea ce-i privește îmi doresc să ajungă să facă exact ceea ce le place lor cel mai mult. E total lipsit de importanță dacă îmi calcă mie pe urme. Cât privește destinația lor finală, aș fi foarte rezervat, la cum evoluează meseriile și, în general, lumea. Nu știu dacă am eu atâta imaginație încât să îmi pot închipui ce vor face în cele din urmă.”, a mărturisit îndrăgitul om de televiziune.

Andi Moisescu se mândrește cu cei doi copii ai săi și are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție, Olivia Steer. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Deși au avut parte de multe provocări în viața de familie, aceștia nu s-au gândit niciodată la despărțire și au trecut peste problemele din mariaj.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Andrei Ștefănescu. Acesta a ajuns la divorț, dar a rămas în relații bune cu fosta soție de dragul copilului lor.

Andi Moisescu are doar cuvinte de laudă pentru cei doi copii ai săi și se declară un bărbat împlinit în viața privată. Acesta are o carieră de succes în televiziune și este extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă.

Adauga un comentariu